tirsdag 25. desember 2018

Iittala norge

Iittala Kopper - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Design er til for mennesker. Timeless design since.


Kunsten å nyte hverdagen er en enkel luksus i menneskers liv, så god design begynner med en dypere forståelse av menneskelige behov.

Populært og trendy servise i friskt stripemønster. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, er ildfast og kan fryses, noe som gjør det ekstremt brukervennlig. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! I tillegg har vi et eget nett-sortimentet.

Dette er unike varer som. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Ditt søk på iittala norge ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


Ideen om å bruke dråper av glass som dekorasjon kom til Oiva Toikka når han tenker på måter å skjule felles merker etter produksjonsprosessen. I løpet av årene har de gradvis utviklet sitt sortiment av høykvalitative designprodukter som kokekar og gryter. Vi erbjuder även ett brett sortiment av förstasortering och uppdaterar vår butik under året med spännande nyheter från våra varumärken. Vasen har blitt en sann designklassiker og er fortsatt å finne i mange hjem og miljøer.


Vasen kan brukes til forskjellige typer blomster og er også en vakker innredningsdetalj i seg selv. Velg mellom flere forskjellige størrelser. Vi tilbyr rask levering, sikker betaling og 3dager angrerett.


Siste bestillingsdag for sendinger til Norge : 17. Itala Da Silva Ribeiro. Kastehelmi som på finsk betyr duggdråpe har fått sitt navn etter de vakre glassperlene som karakteriserer serien. Ideen til duggdråpene ble født når Oiva Toikka ville skjule skjøtene som oppstod under produksjonen. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Fiskars har et bredt produktspekter til daglig bruk. Enten det er produkter til hagen, til kjøkkenet eller til hobbybruk, så har vi løsningene.

Nriittala pinus vase tapio wirkkala design 850. Nriittala vase tapio wirkkala design 850. Her er det bare å spane gjennom og finne de glassene som er perfekte for deg og ditt hushold.


Kaj Franck og Alvar Aalto vil ikke bare skape vakre gjenstander. De tror på tidløs design som aldri kommer til å kastes vekk. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus.


Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg