mandag 24. desember 2018

Jotun ascott og bomull

Tidløs som grunntone i. Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. For å gå litt konkret til verks, skal jeg denne gangen hjelpe dere til å finne den perfekte hvitonen på lister og detaljer slik at det blir enklere å velge den riktige detaljfargen. Jeg har selv bruk den mye og vil beskrive den som en lys mellomtone. Vi skal male trappegang, to barnerom og loftsstue (alt er mdf-plater).


Jotun ascott og bomull

Barna har valgt seg aprilgrønn. Bomull på lister, dører og tak. Har sett på Deco Blue, Kveldshimmel og St. Da vil de hvite detaljene se skitne og gule ut. Ascott er en super kombinasjonsfarge til f. Alle farger nevnt over kan fint kombineres med hverandre.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun ascott og bomull

Fargekode vegg: Lys antikk jotun lady vegg 8. Jotun ascott og bomull. Kalk, 103Kalkgrå, 5Ascott, 3Varmgrå,. Hadde egentlig tenkt å male loftstua i jotun ascott , syns fargen var så fin på en blogg jeg så.


Men den ble ikke noe fin på panelveggene her. Marine, Protective and Powder Coatings. Vibeke og Morten har valgt en lys og nordisk fargepalett i grønne og blå nyanser!


Jotun ascott og bomull

LADY Supreme Finish Tre og Panel. Fargen er akkurat passe myk og lun på veggen. En varm gråbeige tone. Har bomull på tak og lister i alle rom.


Hei, kjempefornøyd med fargen ascott på veggene til Ikea offwhite kjøkken, takk for tipset! Det blir ikke riktig å vurdere det utfra bilder som dette. Skitt og begroing syns mye bedre på en hvit vegg enn en vegg med mørkere farger.


Jotun ascott og bomull

OPTIMAL OptiWhite er en selvrensende husmaling utviklet for hvite hus med ekstremt lavt skittopptak og suveren beskyttelse mot svertesopp. Dette gjør at huset holder seg hvitt og vakkert lenger. I går kveld gikk stuefargene opp på veggen slik at vi kunne teste den. Andre farger som passer med eggehvit farger med gult i seg dvs: grå skifer, valmuefrø, grå harmoni, ascott og grå skifer.


Jeg vil anbefalle bloggen til jotun lady.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg