torsdag 20. desember 2018

Fransk landstil inspirasjon

Fransk landstil inspirasjon

Fransk landstil , industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Mesteparten av de gamle franske varene er 1år eller eldre, hvilket gjør dem til antikviteter. Innehaverne av Landstil ønsker også å inspirere, og vi legger stor vekt på å ta egenproduserte bilder, slik at du finner inspirasjon til nye anvendelsesområder til ting du allerede har, eller nye kjøp du gjør hos oss. Flott fransk landstil og vintage stil for hjem, hytte og hage hage hele året - Fine møbler, flotte lamper, gryter og håndverk i fransk landstil - hele kjøpesummen. Jeg slutter aldri å inspireres av kjøkkenet til Kim og Bjørn Stiler.


Fransk landstil inspirasjon

Har vist bilder fra leiligheten deres i København før, men klarer ikke dy meg å vise de på ny! Det er i grunn lettere å si at man har et franskt landstil -inspirert hjem,enn at man HAR en fransk landstil. Da kan man iallefall ikke bli anklaget for at det ikke er gjennomført til punkt og prikke! Og din blogg Stine,er en stor inspirasjon for meg,enten du har en jielde-lampe eller ikke! Passer flott til den rustikke og franske lands.


Bilde av Hagebord i romantisk stil. Interiørbutikk i Nittedal som også selger over nett. Blanding av nytt og gammelt i fransk landstil. Se den flotte villaen i fransk landstil.


Fransk landstil inspirasjon

Lyst, lekkert interiør i robuste. Mange nordmenn henter inspirasjon herfra når vi skal innrede våre hjem og hytter. Kjøp de vakreste møbler i flott fransk landstil Se vårt store utvalg av møbler - kjøp online.


Skjønne møbler i vakker fransk landstil. Vi har et stort utvalg av fine møbler i fransk landstil og vintage stil. Kjøp vakre spisebor små og store hyller og skap, stoler og kaffebor kommoder og hagemøbler.


Fransk landstil inspirasjon

Bestill Fransk mat hos Just Eat. Hundrevis av forskjellige restauranter. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Med Rørens lidenskapelige interesse for interiør og ektemannens kunnskap om det tekniske, har de tatt oppussingen i etapper – og stortrives med det. Hun har en rendyrket fransk -nordisk landstil i hvitt, krem, grått og lin med mange lekkerbiskener når det gjelder gamle, franske ting.


For Dagfinn og Mona Enerly har kjøkkenet blitt husets viktigste rom, ikke rart det med både TV, sittegruppe og peis på kjøkkenet! Kjøkken i fransk landstil Kjøp vakkert interiør og utstyr til kjøkkenet i den romantiske franske landstilen og vintagestilen som gjør at hjemmet ser enda flottere ut - hele året. Her kan du fx finde lekre produkter fra Nordal, Ib Laursen, Lisbeth Dahl og Chic Antique.


Nydelig inspirasjon du viser! Her finner du de nydeligste lykter som passer perfekt til den herlige franske landstilen. Hva er vel koseligere enn å bli ønsket velkommen av en vakker lykt med levende lys ute på trappa eller inne i gangen? Disse vakre lyktene vil skape kosestemning i ethvert rom! Et sent innlegg fra meg i dag, for jeg har nemlig vært i Lillestrøm i hele ettermiddag og jobbet sammen med Landstil -teamet.


De har stand under Hagemessa på Norges varemesse 9. Mange av varene er pakket ut, og jeg kan love dere at det er mye lekkert i fransk landstil ! På siden fås alle de ting, der skaber hyggen i dit hjem. Det sætter prikken over i´et, og viser din personlighed i boligindretningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg