mandag 10. desember 2018

Fremkalle plakat

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format. Plakater og posters, både med og uten ramme, til den som virkelig fortjener det. Fotolerret, plakat XXL, skumplate, aluplate (direkte print) akrylglass (direkte print) og galleritrykk er produkter som du har mulighet for å utforme som flerdelte veggdekorasjoner.


Fremkalle plakat

Ved å ramme inn bildene får de et finere utseende, og hos oss finner du et bredt utvalg av rammer i forskjellige størrelser og farger for at du skal kunne velge et alternativ som passer godt til rommet eller omgivelsene. Hvis du ønsker å trykke en stor plakat med yndlingsbildene dine, finnes også dette alternativet. Opplev at fargene i ditt motiv kommer til live, når det settes som en plakat bak akrylglass.


Akrylglasset gir en fantastisk dybdevirkning på ditt bilde. Plasser din plakat bak akrylglass et lyst ste eller hvor solen rammer det direkte, og se den flotte effekten det har på hele lokalet. Om du er på farta er det nå også fullt mulig å fremkalle bilder fra mobil. Fremkalle bilder fra mobil.


Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen vår. Så kan du printe bilder fra mobil like enkelt som fra noen Dette gjør at du sparer masse tid når du har tatt flotte bilder på mobilen. Noe som er enkelt gjort med dagens mobiler.


Farger og papirkvalitet er det blant det ypperste! Lag forstørrelser og plakater raskt, rimelig og enkelt! Ca 1-dagers produksjonstid pluss postgang 3-dager. Enkel fremkalling og overføring. Det er ikke uten grunn vi har valgt å kalle Plakat XXL, nettopp XXL.


Det herlige matte fotopapiret minsker refleksjoner og overlater fokuset ene og alene til bildet ditt. Design din Plakat XXL her. Vi kan fremkalle bilder, forstørrelser, kort til alle anledninger og andre bildeprodukter. Se våre produkter og bestill her. Bildet ble litt mindre enn det jeg ville ha, men det er jo forståelig siden jeg skulle ha en liten bilde som jeg hadde på mobilen stort nok til å kunne henge det.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Forstørrelser og plakater printes på ekte fotopapir i størrelser fra 20x30cm opptil 90x120cm. Velg blant tusenvis av fine motiv. Når plakaten er tatt ut av røret, gi den et par.


Fremkalle plakat

Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Logg inn Å registrere seg er helt valgfritt, og bare for convenience. But din, trenger du ikke å ha en konto for å bestille hos oss. Bestill din egen poster allerede i dag!


Gode priser - Stort utvalg - Kjapp levering - Personlig service - Shop nå! Hvordan kan vi hjelpe deg i dag? Vi printer din plakat i høy kvalitet, med en printteknikk som gir ytterst skarpe og fargeekte foto. Overflaten er halvmatt, vannfast og ytterst motstandsdyktig overfor sollys.


Du kan også velge å få dine bilder printet på selvklebende plakater, noe som er en meget populær løsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg