fredag 21. desember 2018

Oxan gulvmaling tørketid

Merkevarene til lave priser. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Egenskaper: Hurtigtørkende og slitesterk. Bruksområde: Innendørs på tre- og betonggulv i tørre rom.


Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Vannbasert gulvmaling er like bra som oljebasert. Slitestyrke , fargeholdbarhet er topp.


Tørker raskere og har mindre lukt. Negativt kan tørketid være, dvs litt dårligere flyt. Skal male en trapp med gulvmaling. Har veldig gode erfaringer med JOTUN, og vil helst bruke produkter derifra. Imidlertid ser det ut til at ingen av byggesjappene rundt her fører den, men heller kjører stjerners gulvmaling i sine sortiment.


Er det noen som har erfaring med begge produktene som kan gi noen råd ? OXAN GULVOLJE er en alkydbasert olje til tre og betong. Den er blank, lett å rengjøre, hurtigtørrende og tåler alkohol, fett og svake syrer. Har forøvrig nylig brukt trestjerners gulvmaling på laminat, vasket. Dette er noe lurium som forlenge tørketiden på vanntynnbar maling.


Så nå males alt fremdeles med jotun gulvmaling , rubber med fint. For ytterligere tips om hvordan å male, gå inn på jotun. Husk å lese på malingsboksen hvilken tørketid malingen har. Tørketiden for gulvmalingen eller gulvlakken er avgjørende for hvor holdbart resultatet blir.


Oxan gulvmaling tørketid

Stikkordet er herdetid. For å oppnå god heft bør slike flater mattes eller ripes opp. Denne svenskproduserte malingen gir en halvblank og slitesterk overflate. Den er vannbasert, inneholder ikke sterke løsemidler og kan brukes på både ubehandlede og. Produktet er lett å påføre, er hurtigtørkende og gir meget god vedheft til underlaget.


Beskrivelse: Halvblank oljebasert gulvmaling. Meget robust, slitesterk og vannbestandig. Flyter godt sammen, avviser smuss og er lett å rengjøre. Alkydmaling gulner, spesielt der overflaten ikke blir utsatt for lys.


Oxan gulvmaling tørketid

Anvendelse: Bruk den til betong- og tregulv innendørs. Sementhud på ny stålglattet betong skal fjernes mekanisk eller med syrevask ( saltsyre). Halvblank, vannbasert 2-komponent epoksymaling (base og herder), beregnet for maling av betonggulv innendørs, der det kreves en maling med god kjemisk. Flere andre faktorer påvirker tørketiden av interiørmaling.


Den flatere glans , jo tregere malingen tørker. De høyere faste stoffer i blankere maling hastighet tørketid. Noen dype farger vil tørke langsommere på grunn av mengden av skjær som brukes.


Oxan gulvmaling tørketid

Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg