fredag 21. desember 2018

Fatboy barn

Mange saccosekker samt belysnings- og utendørsprodukter. Alle farger på lager for rask levering. Vi har The Original, The Original Stonewashe Buggle-Up, Headdemock, Junior sekkene, Doggielounge, og alle de andre.


Vi sender fra vårt lager i Norge. Hvis du legger inn bestilling på flere, og kan hente dette som post i butikk, skriv dette i meldingsfeltet.

Ellers blir det automatisk en dyrere hjemlevering som blir standard leveringsmåte. Norges største og beste på FATBOY produkter. Sakkoosekk i miniutgave. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Vi har et stort utvalg av fatbikes fra kjente merker til lave priser. Det er mulig å få sakkosekken-sittesekken levert som post i butikk til 99kr pr stk.


Prisløfte 1 fornøydgaranti 1dagers åpent kjøp Kjøp på xxl.

Hos oss vil du til enhver tid finne klassikere og nyheter fra mange kjente leverandører. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd så du skal være trygg når du. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har flere typer sittesekker, både til barn og voksne.


Utforsk vårt utvalg her! Den ikoniske sakkosekken men for barn. Ultra komfortabel, spesielt designet for de viktigste menneskene i verden.


Barnas sakkosekk tilbyr uendelige måter å slappe av, leke, ligge, spille eller sove. Herlige sittesekker for barn i flotte farger. Fylt med EPS-kuler og skumbiter (Ergo-fill). Rengjøres med fuktig klut. Anbefales til barn over år.


Les tester og omtaler før du kjøper. Denne juniormodellen passer særlig godt for barn i alderen 3-år, men er også fin for yngre barn som er under oppsyn. Den veier kg, og er fylt med 1liter polystyren.


Trekket er i nylon, og kan enkelt vaskes med lunkent vann og såpe.

Saccosekken er blitt et verdensberømt sittemøbel og et møbelikon. Du kan sitte på den, ligge i den eller bare bruke den til å koble av i. En fatboy fortjener en plass i alles stue og soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg