tirsdag 25. desember 2018

Kahler globo hvit

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Kähler Globo Lysestake Hvit , Ø16. Man kan velge mellom fargene granittgrå, hvit og rød jordfarget terrakotta. Se Utvalget Innen Globo Lysestaker!


Dorthe Helm har bred erfaring innen tekstiler og interiør og hennes arbeide kjennetegnes av hennes øye for. Globo er formgitt av Dorthe Helm og er laget i stengods med en rå, maskulin overflate. Kahler Globo Hvit sjelden endret. Specs: Globo , Hvit , Brun, Grå, Keramikk,. Den lille, runde telysholderen er formet som en elegant og myk snøball, dekorert med en hvit , strukturrik glasur.


Les tester og omtaler før du kjøper. Holderen er dekket av små, håndutskårne hull som lar stearinlysets skjær trenge ut og danne levende og lekende mønstre rundt seg, mens åpningen, der lyset settes inn, skaper illusjonen av en liten, koselig iglo. Globo : Glasuren på Globo -stakene er en spesiell engobe-glasur. Glasuren er litt grov i overflaten, og vi anbefaler derfor ikke at du tørker av stakene med tekstiler.


Kahler globo hvit

Partikler kan da feste seg i overflaten. Omaggio: Striberne på Omaggio kan ikke pudses op. Globo -staken er et varmt og sterkt innslag og med sin stramme form matcher den både den enkle og den mer fargerike innredningen. Globo kommer i harmoniske og rolige jordfarger, noe som vekker assosiasjoner til den varme fargeskalaen. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Se hva vi har - og send oss gjerne en melding hvis det er noe du gjerne skulle hatt som vi. Den hvite Globo -lysestaken har det samme organiske formspråket som resten av serien.


Kahler globo hvit

Globo leder tankene mot naturens myke silhuetter og skygger, som står i kontrast til den grove overflaten. I Globo møter det feminine og stilrene det maskuline og naturlige. Et vakkert eksempel på kontraster som utfyller hverandre og dermed skaper ro og. Men faktum, kjøkken er viktig del av hjem.


Den minste lysestaken i Globo -serien har en røff og naturlig overflate som skaper en hyggelig stemning i skjæret fra stearinlyset. Den finnes i tre ulike farger, granittgrå, terracotta og hvit. Sett den alene i bokhyllen, eller sammen med resten av Globo -stakene på et bord. Fint brukt globo hvit Str M. Torget Til salgs Møbler og interiør Dekorasjon og pyntegjenstander Lysestaker. Globo lysestaker finnes i flere størrelser og farger.


De minste størrelsene passer fint på bordet, mens de aller største er gulvstaker med plass til fire lys. De har en røff og naturlig overflate som skaper en hyggelig stemning i skjæret fra stearinlyset. Du kan bruke de voluminøse, hvite Globo -stakene til å skape en myk kontrast til Nordens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg