onsdag 5. desember 2018

Ferdigmalt panel tak

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering. Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø. Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom.


Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen.

Treets egenskaper gir et matierale som er pustende, varmt og fuktstabiliserende. Malt panel får en tostrøks, industriell overflatebehandling, ett strøk grunnfarge pluss ett toppstrøk. Arbor Panel Takbord i MDF gir et penere resultat enn vanlig panel. De har et tiltalende utseende med den klassiske trestrukturen, men uten de skjemmende kvisthullene. Takbordene er enkle å sette opp, du gjør det selv på noen timer.


VYRK leverer ferdigmalt eller beiset panel til hus, hytte og andre bygg. Spar tid og penger, få et bedre resultat. Vi bygger nytt og vil ha panel i taket.

Bygmester er ikek fan av ferdigmalt , sier det er så mye kvist og slikt i treet, at det blir spikerhull som uasnett må males, og at MDF- panel kommer i korte lengder som gir mange skjøter. Han ønsker altså ubehandlet panel som deretter må males, med tilhørende krympesprekker etter et år. Vil du at Moelven skal kappe riktige lengder (precut) for deg oppgir du bare antall stk på den aktuelle lengden.


Treets gode og unike egenskaper som et pustende, varme og fuktstabiliserende materiale blir ikke svekket. Du velger fargen og profilen du synes passer best for å skape det rommet du ønsker deg. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Det har en tykkelse på hele mm, som gir dypere og penere profiler. Kjøp på nett eller i butikk.


MDF panel fra Byggmax gir prosjektet ditt en pangstart! Påføringen er enkel og resultatet blir vakkert. Spør oss gjerne for tips og råd. Hos oss er alle velkomne.


Takpanel egner seg både til nybygg og renovering. Må ikke monteres i rom med lengde over meter eller bredde over meter, uten at det legges inn en. Skal ha panel i stua som vi skal pusse opp, og lurer på om det går an å få tak i ferdigmalt panel noe sted?


Jeg skal ha ordentlig panel , ikke disse nymotens sponplatene, som ser ut fine ut på avstan men er steinharde og antakelig veldig vanskelig å male omigjen hvis man vil det om noen år. Dette nettstedet benytter cookies.

Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Kan monteres stående, liggende eller diagonalt. Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for både hus og hytte.


Moelven kan på bestilling tilby overflatebehandlingene: malt, beiset, lasert og Osmo oljet på alle panelprofiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg