tirsdag 4. desember 2018

Gamle utelamper

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Lys opp hagen din ved hjelp av solen. Leter du etter en klassisk vegglampe eller en vegglampe i antikk design? Vi har mer enn års erfaring fra lampeverdenen, og vi har et enormt utvalg av lamper i.

Lampesokkel porselen E 27. Dørvridere og drahåndtak. Låser, ringeklokker og tilbehør til dører. Se vårt store utvalg av klassiske og moderne utelamper til vegg i vår nettbutikk.


Vegglamper utendørs er den mest utbredte formen for utebelysning og brukes både på garasjevegg og på husvegg. Skap et innbydende førsteinntrykk med en vegglampe ved inngangsdøra, og vegglamper på terassen skaper god atomosfære. I forbindelse med oppussingen av vårt nye hus vil vi suplere med noen utelys samt bytte ut eksisterende lykter slik at alle blir i samme stil.


Klart glass dekker av dine utendørs lys kan virke kjedelig - og ikke minst skitne fra all regn, snø, støv og skitt.

Glass spray maling er enkle å bruke og koster bare en brøkdel av prisen på nye lys. Til sammenligning var en stuepikes årslønn i snitt kr 125. Gamle prislister er en utrolig flott kilde til informasjon og for å tidfeste gjenstander - derfor ville jeg dele den estetiske belysningen med dere lesere.


Jeg håper det er til både glede og nytte. Synest generelt at det er dårlig utvalg i utelamper for oss som ikke skal ha nymotens funky greier her i norge, både når det kommer til fysiske butikker men også nettbutikker. Utvalget er noe betydelig bedre i utenlandske butikker men her gjelder det å finne de og samtidig være litt heldige at de sender til Norge. Her finner du taklamper, vegglamper og frittstående utelamper , samt et stort utvalg dekorbelysning som kan gjøre hagen mer livlig året rundt. Veggmonterte utelamper er en enkel måte å belyse utemiljøet på.


Tilbygg på gamle hus Behovet for mer plass skaper utfordringer for det gamle huset. Ofte er tilbygg beste løsning - eksiterende bygg kan i stor grad forbli urørt. Kraftig forsinket takkrok ypperlig til f. Produkter - utebelysning - gamle utelamper - funkislampe. Du har renovert det gamle huset etter alle kunstens regler, men hadde kanskje ikke tenkt til å leve i et museum?


Moderne møbler og inventar må være lov. Likevel blir det aldri feil med gamle ting i gamle hus. Jeg synes dette spesielt gjelder lamper.

Belysning på vegger og tak er liksom en forlengelse av selve huset og bygningskroppen. Utelamper er viktig for å gi liv til husets fasade og uteområde. Norges beste utvalg av lamper, rimelig frakt og fri retur. Bli inspirert i vår nettbutikk! Gamle Stavanger, eller Straen som området også kalles, er Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse.


Det er den eldre bebyggelsen i skråningen vest av Vågen i Stavanger, som i dag omfattes av begrepet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg