mandag 10. desember 2018

Norsjø ferieland camping

Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill online og spar opptil ! Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Ditt Ferieland i Telemark.

Campingresort med alt du trenger på ett sted! Sengeplasser fra til pers. Norsjø Ferieland har hytter til utleie av ulik størrelser. De fleste har eget bad og noen har wc uten dusj. Vi har hytter som har vannkanten som nærmeste nabo og flott utsikt mot vannet.


Vi gjør det vi kan for at gjestene våre skal trives, og dra herifra med lyst til å besøke oss igjen. Blomsterprakten og grønne plener gjør at du vil trives ekstra godt innerst i den lune bukta ved Norsjø. Marina og gjestehavn for privatbåter.

Vi tilbyr hytter til utleie og har mange døgnplasser for camping. Restauranten Svilla tilbyr en à la carte-meny med norske og spanske retter. Du kan også spise på uteserveringen. Om sommeren kan du bruke grillutstyret i hagen på Ferieland. Du finner en liten matbutikk, en lekeplass og en minigolfbane på stedet.


Norges beste vannski og wakeboardanlegg, egen cruisebåt på Telemarkskanalen, Pirat bukta med ny forstilling hvert år, marina for båtfolket, restaurant både ved brygga og på hotellet. Nyt late dager på badestranda eller prøv noen av våre aktivitetstilbud. Nedenfor finner du en oversikt over hva vi har å by på.


Nå er de kåret til den aller beste av dem, og dermed best av alle. Morro for store og små. A camping site packed with activities. Et anlegg i verdensklasse.


Norway’s best water skiing and wakeboard facilities, our own cruise boat on the Telemark Canal, Pirat bay with a new show each year, marina for the boat people, restaurant both at the marina and in the hotel. Stor campingplass med egen gjestebrygge for deg som kommer sjøveien. Kort veg til slusene i vakre Telemarkskanalen og Notodden Bluesfestival. Vår gjestebrygge er for både deg som ønsker å besøke oss på dagtid eller som ønsker å overnatte i egen båt.


Muligheter for tilkobling til strøm.

Seljord Ferieland AS Grill, motell, camping og hytteutleie i gangavstand til Seljord sentrum. Denne terrassecampingplassen har steder uten skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie campingvogner, stasjonære campingvogner og vandrerhytter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg