onsdag 19. desember 2018

Vegghengt vinstativ

Føl den rigtige vinkælderstemning. Ring til os på eller send en mail. Lad os sammen gennemgå din drøm! Kan settes sammen i serier. Vinstativ med plass til alt fra til flasker.


For vegg, bor gulv. Vinholder Til stue, kjøkken, vinkjeller. Wineandbarrels har vinstativ og flaskeholdere i mange forskjellige materialer og design og hos oss finner du veggmonterte vinstativ som passer til dine ønsker og behov. Se alle modellene her.


Oppbevar dine vinflasker vakkert med Blomus sitt vegghengde vinstativ i rustfritt stål. Rosendahl sitt vinstativ Winetube er et veggmontert vinstativ som tar liten plass og samtidig får vist frem vinflaskene på en god måte. Elegant, vegghengt vinstativ. Vinhyllen kan holde opptil tolv flasker og leveres i flott, ubehandlet og massivt eiketre.


Vi har vinstativ som gjør at vinflaskene blir en naturlig del av innredningen, eller som passer like fint i skapet eller på matbordet. Dersom du foretrekker at vinen står skjult kan du også finne et vinskap som passer til deg her. Våre vinstativ rommer alt fra til 1vinflasker.


Plass for flasker Stilren design og høy funksjon Monteres på veggen PRODUKTBESKRIVELSE Stilrent vinstativ fra Rosendahl, en klassiker designet av Kim Almsing. Stilig innredningsdetalje samtidig som det er et funksjonellt vinstativ. Hullene er plassert slik at flaskene henger rett ut fra stativet. Har godt utvalg i vinstativ , vinhyller, vinreoler og også noen vinkjøleskap, som de er billige på. Gå til Bakeren og Kokken.


Whiteaway Vinskap med kjøl, eller vinkjøleskap om du vil. I alle prisklasser, mer enn ulike modeller fra mer enn ulike merker. Eksklusive vinstativ. Moldow Wineracks er våre high end- vinstativ i tre og det tetteste du kommer på et håndlaget snekkermøbel uten å måtte betale i dyre dommer.


Her er alt av ypperste kvalitet - både det håndverksmessige og materialvalget. Er du ute etter et vinstativ som er helt utenom det vanlige? Hver enkelt vinflaske ligger horisontalt med god eksponering av vinflasken og etiketten.


Vegghengt vinstativ med plass til magunmflasker. Heng opp et vinstativ og i steden for vinflasker plasserer du dine favorittvesker. Match gjerne med egenlaget smykkestativ. Ha et nett i ramme og kroker under. Perfekt for hjemmefikseren.


Heng maletubbene opp i små klyper. Stålkontroll på hårnålene. Ikke rot bort hårnålene! Den inneholder når du vil referansen om huset. Veggfeste er inkludert, x cm.


Den kan også henges på veggen, ala reisetoalettmappene mange sikkert kjenner til, og slik fungere som et vegghengt lagringssystem. Du kan gå på Internett. Men trenger du det egentlig? Norges beste amatørkokk mener de fleste har alt for mye utstyr. Du blir ikke en bedre kokk av å ha kjøkkenet fylt av dyrt utstyr, sier Helle Øder Valebrokk.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Temptech er hele Nordens vinskapsekspert med over ulike vinskapsmodeller for privat eller profesjonellt bruk. Finn ditt neste vinskap her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg