torsdag 27. desember 2018

Jotun letthet

Jotun letthet

Finn jotun letthet nå på Kensaq. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Lett og luftig, - med et ørlite slør av lunhet i seg.


Før du maler veggen med Letthet , bør du tenke over hvilken farge du har på lister og detaljer. En svak gulaktig hvit tone. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Marine, Protective and Powder Coatings. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold.


Jotun letthet

Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. Det finnes en mengde ulike hvite nyanser. Hvitt er ikke bare hvitt. Jotuns Fargedesigner gir deg her noen stikkord som gjør det enklere å velge.


Høyt panelt tak på stuedel, malt Letthet - dette ønsker vi ikke å endre på. Står fint til en mengde farger med gule og varme undertoner, som klassiske beige toner osv. Jotun LADY svarer: Hei Igjen :-) Du skriver at lister er hvite men svakt gule i undertonen, hvilken farge det er bør du finne ut med sikkerhet hvis ikke alt skal males. Jotun har derfor lansert OPTIMAL OptiWhite, en selvrensende maling som er utviklet spesielt for hvite hus.


Jotun letthet

Malingen har ekstremt lavt skittopptak som gjør at huset holder seg hvitt og pent i år etter år. Her kan du lese mer om JOTUN OPTIMAL OptiWhite. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver.


Enkelte varme dempede beige toner vil fungere, mens man derimot skal være varsom med de kjøligere gråtonene som vil dra seg blålige i møte med det gule. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Kjøligere grå og blåtoner. Enkelte har stram og moderne arkitektur, kanskje med elementer av betong og stål.


Jotun letthet

Kanskje med beliggenhet blant fjell, hav og svaberg. Da kan de kjøligere fargetonene fungere godt. Kristin Fjeld ‎ to Jotun LADY. Nina Klæboe Mørkve er Skandinavisk Fargesjef i Jotun AS og vet nesten alt om den populære gråfargen. Hennes beste råd er å teste farger, møbler og materialer sammen før du velger veggfarge.


En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten. Om vi liker det eller ei, lar vi oss gjerne påvirke av skiftende trender og den gjeldene tidsånd. Passer letthet egentlig med bomull? Jotunbloggen motsier seg selv litt der, så må spørre. Med tidløs på kjøkkenfronter og bomull på lister og vindu, så heller vi mot å ha bomull i tak og på vegg i størstedelen av huset, men hvilke andre hvitfarger har vi å velge i med det utgangspunktet?


Hvilke brunfarger vil passe som fondvegg til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg