fredag 31. mai 2019

Terrassebeis test 2016

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Hos Plantasjen fant vi i fjor terrassebeis merket B. Den fantes bare i fargen Kastanje, men med hyggelig pris fikk den plass i vår test. Nordsjø gir et mattere resultat enn de øvrige i testen uten at det bør være noe minus.


Butinox har nemlig lansert en terrassebeis som tåler regn etter cirka én time, avhengig av temperaturen. Så blir det enda lettere for deg å lykkes med terrassefornyelsen. Med en terrassebeis som er laget for skiftende vær, trenger du ikke å vente på.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Du kan male over beis, men ikke beise over maling. I prosjektboken min har jeg skrevet følgende 6. Skal du ha noe som varer lengre må du bruke terrassebeis. Da hjelper pigmentene til å beskytte. Den skal påføres i kun strøk, men hvis det er sterkt slitt og sugende underlag, kan det være nødvendig med strøk.


Hyttemagasinets test kårer der Gjøco. Gjøco Herregård terrassebeis lover tre års vedlikeholdsintervall og at ett strøk er nok. Produktet skal endatil være en såkalt testvinner. Panelene monteres mot sør og nord. Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny.


Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut. Det ser ut som at det er malt i flere omganger. Jeg prøvde også å ta på et ekstra strøk i går for å se om det ble bedre da, men det ble det ikke. Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten.


Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje.


Beisen er enkel og rask å påføre enten man bruker pensel eller rull. Best i test a Kun ett strøk a God inntregningsevne a Meget vannavvisende. De inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp, og pigmenter som gir beskyttelse mot sollysets nedbryting. Terrassen så strøken ut da den stod ferdig beiset 10.


Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter. Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. Med Butinox terrassebeis trenger du heller ikke beise hvert år.


Dette er mye av grunnen til at Butinox er best i test. Etter testen ble fargeforandring, blærer, sprekker og generelt utseende vurdert. I følge produsenten tilfredsstiller Tinova UV Super Terrace kravene til f argebestandighet, den gir beskyttelse i opptil fire år, den tørker raskt, den gir nødvendig UV-beskyttelse og den kan brekkes i mange farger.


Alle typer terrassebeis krever forarbeid hvis det skal bli pent og holde lenge, forklarer Nielsen. I tillegg krever de vannløselige at du har en periode med oppholdsvær. Kommer det vann på beisen før den har herdet får du hvite flekker, avslutter malermesteren.


Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg