onsdag 22. april 2015

Benkeplater stein

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Våre kvalitetsbenkeplater fås bestilt i alle landets byggevarehus. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Våre benkeplater i stein lyser opp kjøkken- og baderomsmøbler.


Benkeplater stein

Vi vil hjelpe deg med å finne et Granitop-produkt som svarer til dine behov og forventninger. Vi leverer og monterer benkeplater i granitt (naturstein), marmor og komposittstein både for hjemmet og det offentlige. Klikk her for å lese mer om stein - og komposittbenkeplater. Granitt- og marmorplatene kommer direkte fra steinbrudd. Dette gjelder også komposittstein.


Med litt omsorg ser de nye ut i mange år. Den tynnere benkeplata med rett kantlist passer perfekt i et kjøkken i moderne stil. Bør ikke brukes i våtrom.


Generelt anbefales granittlike steinsorter på benkeplater til kjøkken. Marmor og Kalkstein (karbonatsteiner) har karbonatmineraler (kalsitt) som hovedmineral og derfor lignende tekniske egenskaper. De er begge følsomme for syrer som kan etse og sette merker i steinen (syrer finnes f.eks. i fruktjuice, vin, sure rengjøringsmidler etc.). EassyStone spesialiserer seg stein benkeplate av naturstein. Vårt sortiment består av granitt, keramikk og kvarts i utallig forskjellige farge- og mønsterkombinasjoner.


Vi leverer stein benkeplate i kompositt (kvarts), Silestone kompositt og Dekton keramikk til både privat- og proff kunder. Se utvalget online, eller besøk vårt showroom. Diapol Granite - Produksjon og installasjon av vakre benkeplater til kjøkkenflater. Stein med en polert overflate er lett å holde ren, den er hygienisk og meget slitesterk.


Benkeplater stein

Velg blant et bredt spekter av ulike farger og mønster. Benkeplater i granitt. En benkeplate i stein tar normalt ikke skade av varme gjenstander. Den blir normalt ikke misfarget av de stoffene som den utsettes for. Du kan lese vår blogg hvor du finner blant annet fordeler og ulemper med granitt, marmor og konststein, vaskens fikseringsmetoder, etterbehandligsmuligheter, valg av kraner og mange andre ting.


Her kan du se vårt store utvalg. Lørdager kun på forhåndsavtale. Velkommen til Sæthre Sten i Bergen. Stort utvalg av gravstein, benkeplater og naturstein.


Benkeplater stein

Gratis levering og montering i hele landet. I vårt steinsenter i Bergen finner du et stort utvalg lukseriøse benkeplater i kompositt og granitt. Hos oss får du håndlagde benkeplater , vasker, bord og peis mm.


Lang erfaring og personlig kundeservice. Bestill din benkeplate hos oss – det kan lønne seg å kjøpe direkte fra produsent. Naturstein og kompositt gir kjøkkenet et moderne og eksklusivt preg. Og ikke minst et funksjonelt kjøkken med enkelt renhold.


Hos Sigvartsen finner du et bredt utvalg steintyper og farger til benkeplaten. Vi hjelper deg gjerne å finne den rette steinen sammen med deg. Og nesten samtlige av våre kunder ønsker en slik lettstellt, varig og vakker løsning. Men underlimingen må være riktig utført ellers så er den hverken vakker, varig eller lettstellt.


Trenger du hjelp til å frakte. De forskjellige benkeplatene våre vedlikeholdes forskjellig etter hvilket materiale de er fremstilt av. Laminatplatene trenger kun vanlig rengjøring med klut og vann, eventuelt et mildt vaskemiddel. Plater i furu må, i tillegg til vask, oljes ca.


Vi tilbyr et bredt lager bestående av kompositt og granitt, hvor vi i hovedsak driver med bearbeiding av ulike benkeplater til kjøkken og bad. Steinbearbeidingen innbefatter oppmåling, produksjon og montering, samt at vi også gir mulighet for veiledning og oppfølging. Med andre ord skreddersyr vi kjøkken og bad etter kundens behov og ønske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg