fredag 17. april 2015

Kopper krus kaffe te

Vi elsker kaffe og det vises i vårt utvalg og tilbud. Stort utvalg av kaffe hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kjøkken, kontor, rengjøring, skole, hobby. Faktura dager uten ekstra kostnad!


Kopper krus kaffe te

Få gratis frakt på bestillinger over 4kr. Christmas - få rabatt! Brygg drikke i baristastil, én kopp om gangen. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. En kopp kaffe blir ofte til flere kopper kaffe , og enda bedre stemning. Når kopper og krus er en så viktig del av samværet, er det vel en god idé å by på en kopp som også ser flott ut? Med vårt utvalg av kopper og krus har du gode muligheter for å forskjønne hyggelige stunder sammen med venner og familie med flott design.


Om du leter etter krus eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering. Nettbutikken til alt du trenger for å nyte en god kopp kaffe eller te. Anders Arhøj Anja Vang Kragh Anna Lerinder Annemette Kissow Arnold Krog Arne Clausen Arne Jacobsen Caroline Slotte Eva Solo H. Håndlaget konfekt, tilbehør og gammeldags sukkertøy.


Her finner du alle våre kopper og krus som er perfekte å ta frem når du får gjester, eller hvis du bare vil kose deg med en kopp te eller kaffe. Medlemsdager: på hele sortimentet! Rabatten trekkes fra i kassen. Kan ikke kombineres med andre tilbud. I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører.


Kopper krus kaffe te

Kaffeglass, teglass og tekrusBestill online eller. Kopper Krus Kaffe Te vil bli innredet måte i samsvar med ofte smak som tilhører eier. Svært god dekorasjon alltid sinnstilstand den beboere du en lykkeligere person. Herlig krus i porselen med tekst fra Trend Design.


Mørk blå med Gulldetaljer og teksten Tid for Hygge. Bruk den til te , kaffe eller din favoritt drikke. De tåler ovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kaffekoppen har sandfarget glasering på innsiden og tar ikke opp farge fra kaffe og te.


Se alle de ulike fargene fra Le Creuset her! Alt du trenger av kopper og krus til kaffe og te. Det er få ting som slår en rykende kopp god kaffe , det vet både du og dine gjester. Det er lite som er bedre enn å synke ned i godstolen med varm kaffe eller te i favorittkoppen.


Uansett om du foretrekker vanlig kaffe , cappuccino eller grønn te , så har vi kaffekopper, tekopper og krus som passer ditt behov. Noget af det bedste i de sene aftentimer må være at kunne drikke en varm kop kaffe eller te. Det samme gælder om morgenen, når man har brug for en lille opfriskning med en god kop kaffe. Og uden kopper og krus er der jo heller ingen eftermiddagskaffe. En kostbar First Flush, en hvit Fujian, en god urtete eller en grønn te med aroma.


Kopper krus kaffe te

Vi har det største utvalget i fine teer på nett i Norge. Også bra utvalg i posete.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg