torsdag 16. april 2015

Akustiske gardiner

Akustiske gardiner gir god lyddemping til de fleste kontorer. Generelt er tykke eller kraftige gardiner mer lyddempende enn tynne, lette gardiner. Mange synes likevel at tynne gardiner ser penere ut. Derfor har vi nå lette gardiner som også er lyddempende.


Solskjermingsgruppen AS har levert akustikk gardiner til Oslo Cancer Cluster innovasjonspark. Med akustiske gardiner absorberes lyden raskere og vil derfor ikke spre seg like mye. De lydabsorberende gardiner er derfor specielt velegnet til teatre, biografer, skibe og offentlige bygninger. Testet og certificeret.


Drapilux’s specielt udviklede Akustik tekstiler har markante lydabsorberende egenskaber, dokumenteret og certificeret gennem en serie undersøgelser, udført af Franhofer Institute. Flortynne akustiske gardiner har evnen til å dempe lyden, samtidig som de. Er det vinduer fra gulv til tak vil gardiner i relativt tungt stoff ha stor effekt, også nedover i toneområdet. Akustikk er et vanskelig felt og har mange myter. Vi fører gardiner som fjerner akustikk, er selvrensende, fjerner lukt fra rom og bakteriefjernende stoff som passer bra for allergikere.


Langsidene i salen er utstyrt med akustiske gardiner , motorisert, og styres fra Crestron panel. I tilegg er det akustiske gardiner i taket, som også er motoriserte. Den gangen var det store planter, polstrede gardiner og møbler som dominerte. Men – til akustisk tuning av et lytterom må man dessverre gå mye hardere til verks for å oppnå GODE resultater.


Eg planlegger å bekle veggane med gardin på JackX-måten for å få eit akustisk godt rom. Vi leverer akustik gardiner , der takket være deres kraftige tekstiler kan absorbere lyde. Det vil si gardiner med.


I moderne betonbyggerier er denne funktion særligt velegnet. Interiørdesigner Nancy Sporsheim hos designbyrået Madalon forteller at det finnes lyddempende løsninger i form av store møbler samt akustiske materialer for himlinger, gulv og vegger som kan integreres. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Gardiner er myke, men hardtarbeidende. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren.


Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Som magnetiske vindusisolatorer, disse gardinene også blokkere ut lys. Ingen som fungerer spesielt godt da selv akustiske lamellgardiner bare demper i øverste frekvensområdet, lar resten reflektere og dermed fungerer som en uheldig EQ. Hva med og heller bruke et flyttbar akustisk panel som settes frem ved lytting?


Akustiske gardiner

Ellers er kanskje noen trepersienner vel så bra som gardiner. Salen er utstyrt med akustiske reflektorer (treplater) fordelt på trekk, som kan settes i valgt høyde og vinkel. Vi er en rådgiver og leverandør av akustiske løsninger til hjemmet og arbeidsplassen. I tillegg til å regulere støyen i rommet, er gardinene også dekorative og bidrar til å skape en harmonisk helhet.


Når man benytter trespiler på vegg eller i tak så skaper man et visuelt inntrykk hvor natur møter det moderne. Man kan understreke linjeeffekter og brytninger som gjør rommene og romfølelsen interessant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg