onsdag 8. april 2015

Innvendig panel pris

Innvendig panel pris

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi har det du trenger. Maxbo har alt av listverk. Produkter Diverse Gulv, vegg og. Innvendig panel for boder, garasjer etc , event.


Innvendig panel pris

Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for både hus og hytte. Moelven kan på bestilling tilby overflatebehandlingene: malt, beiset, lasert og Osmo oljet på alle panelprofiler. Kan monteres stående, liggende eller diagonalt.


De fleste profiler leveres i gran og furu. Totalt: 4produkter. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Både leveransetid og pris kommer an på dine ønsker, hvilken profil du velger og hvor mye panel du velger. Minste bestillingsmengde er 2løpemeter (ca kvm).


Beregn en leveringstid på 6-uker. Eksakt pris på bestillingen får du ved å kontakte din byggevare. Her får du også svar på eventuelle spørsmål du måtte ha. Vil du at Moelven skal kappe riktige lengder (precut) for deg oppgir du bare antall stk på den aktuelle lengden. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Panelen er produsert av sidebord og sortert ihht 2. Ekte og naturlig panel med et bredt spekter av standardfarger og faser. Velg din kombinasjon for ønsket resultat. Spesielle ønsker eller behov på farge, overflate eller størrelse?


Innvendig panel pris

Kontakt oss for spesialproduksjon. Lager ikke tynn billig- panel. De mest vanlige profilene er: skygge, rustikk og faspanel. Spesialpanel tilpasset kunder fra 17- kvm.


Samme som utvendig Valdrespanel, men høvlet til innvendig bruk, furu 17- pr. Det minimalistiske Glattpanelet, også kalt slettpanel, består av bord av lik eller ulik dimensjon som settes ved siden av hverandre. Det er overflatebehandlingen. Den beisede panelen har truffet interørtrenden perfekt. Nye spenstige fargealternativer som henter inspirasjon fra sjø, vidde og fjell har gitt beiset panel en fornyet interesse i markedet.


Innvendig panel pris

Fargevalgene er mange og kan enkelt kombineres med utseende på gulv og lister. Vi er en liten gårdsbedrift som produserer laftepanel med høy kvalitet og lav pris. LAFTEPANEL Dette er en flott panel som gir et veldig ekte laftet utseende og har mange muligheter. Profilen på panelen blir dypere med tykkelsen. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager.


Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg