torsdag 16. april 2015

Interiørbeis møbler

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til.


Høy kvalitet til gode priser hos Trademax.

På utkikk etter Interiørbeis? Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør, f eks møbler , dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel.


Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. LADY Pure Nature Interiørbeis. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni.


Se inspirerende bilder av møbler og finn de rette produktene.

Vi vil at materialenes personlighet skal tre naturlig frem. En flott måte å oppnå nettopp denne effekten er ved bruk av interiørbeis , enten du vil beise både vegger og tak, blande beisete og malte flater eller leke deg med å beise møbler. Her er noen bilder til. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket.


Bli inspirert av det interiørbeis -fargekartet fra LADY. Et enkelt, effektivt og overkommelig alternativ er å bruke en innendørs panelbeis, forteller malermester Per Lund Nielsen hos Scanox. Vår vanntynnede interiørbeis får du i nærmere femti farger - og den er i utgangpunktet en ”ettstrøksbeis”.


Du kan imidlertid påføre mer beis dersom du ønsker et mer dekkende utseende. Slik fornyer du spisebordet på kjøkkenet med å slipe det ned og olje det. Det er ikke nødvendig å male kjøkkenbordet når du kan vedlikeholde det - like bra som. Det er ikke alltid så enkelt å få tak i, men jeg har oppdaget at det er mye vakkert tre i skogen også, særlig tre som har ligget en stun slik at det har fått den vakre sølvgrå fargen.


En meget god interiørbeis som gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen. Reparasjonsbeis er et praktisk supplement som vi leverer til våre mest populære beisfager. Beisen er velegnet til små reparasjoner, behandling av kuttflater og mindre prosjekter som et parti listverk, møbler og annet tilbehør.


BÅDE PÅ VEGGER OG BORD: Interiørbeis kan brukes på mer enn bare vegger og tak – det kan også løfte frem møbler og hjemmesnekrede detaljer.

For å få det beste resultatet har Favretto noen gode tips det er lurt å følge. Jotuns beste beisetips. Som nevnt er det smart å gjøre et prøvestrøk på lignende underlag før du begynner. Closefit badene våre lages etter ønskede mål og utforming.


Vi leverer ferdig beiset panel i nøye utvalgte beisfarger. Gi ditt treverk en naturlig overflate med interiørbeis. Med et stort utvalg farger kan du finne din personlige stil og sørge for å fremheve strykturen i treet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg