onsdag 22. april 2015

Malingssprøyte utendørs

Finn Malingssprøyte Utendørs. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering!


Malingssprøyte utendørs

På TV 2s nettsteder bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Malesprøyte er et nyttig verktøy når du skal male store flater, som et hus. Men du bør kunne riktig teknikk og vite hvordan malesprøyta virker før du. Vi fører et bredt og omfattende utvalg av kvalitetsverktøy fra leverandører med solid.


Letthåndterlig malingsprøyte utstyrt med 7ml sugebeholder samt regulering av sprøytebilde og malingsmengde. Utendørs kan det være lurt å gå over med rull eller pensel for å være sikker på at malingen kommer ned mellom fibrene. Elektriske malingssprøyter. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte. Ufortynnet oljedekkbeis, funker som fjell.


Uthus skal renoveres, men med tanke på naboer, så beiset jeg den ensfarget inntil videre. En ordentlig sprøytepistol er gull verdt hvis du skal male profilert kledning, stakitt eller andre ting med krinkelkroker. Vi har testet populære modeller! Det er nok stor forskjell på å male innendørs og utendørs. Den kraftige motoren gir en heftig luftstrøm og det er ikke bare å legge ut noen gamle aviser som maskering.


Sprøytemale utendørs med JOTUN Optimal. De vil raskt bli til papirfly. Her må teipen fram om man skal kjøre på full effekt.


Malingssprøyte utendørs

Mens en standard malingsprøyte gir trykk fra en stasjonær kompressor, er denne sprøyten basert på et litt annet prinsipp. Den delen du bærer på fungerer som en støvsuger på utblås. Den gir trykk via en støvsugerslange til selve sprøytepistolen. Blåseren går hele tiden, uansett om du sprøyter eller ikke. Komplett sett med pumpeenhet, slange og spraypistol.


Dette gir en del støy. Velegnet til akrylmaling, lateksmaling, primer og lakkmaling. Bruker du malingssprøyte kan du, dersom du er svært uheldig, risikere å male naboens møblerer, vinduer eller terrasse i samme slengen.


Malingssprøyte utendørs

Skal du sprøyte er det veldig viktig med tildekking, fordi det gir et veldig fint støv som lett legger seg på steder du ikke ønsker. Valg av rett malingssprøyte er avhengig av størrelsen på jobben du skal gjøre og type maling som skal brukes. Er det kun småjobber rundt om, eller inne i huset, holder vanligvis et lite sprøytesystem. For større jobber med mere krevende malings typer, kan det være lurt å ha en kraftigere malingssprøyte.


Hei, Andreas Takk for at du tok kontakt med oss. Skal du male med oljemaling så er det den sorte dysen som skal benyttes. Du kan prøve det litt frem på en pappeske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg