mandag 27. april 2015

Design hjørnesofa

Moderne designprodukter i høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stilfulle designede sofaer på nett. Sofaer til lave priser.


Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Og har du lyst til å utfordre deg selv og din egen kreativitet, kan du også skreddersy din helt egne sofa i vårt design selv-univers. Hvis du velger en hjørnesofa , kan du velge mellom høyre- og venstrevendte hjørnesofaer, en hjørnesofa med sjeselong eller open-end eller lukket hjørnesofa. Uansett hvilken modell som passer best for deg og ditt hjem, så kan du hos oss finne akkurat den stilen og den typen som vil gjøre innredningen din komplett.


Tonella ble først designet som en liten og nett loungestol, rakk knapt å fylle ett år før det kom til nye varianter. Produsenten Sancal og Note. En hjørnesofa er det perfekte møbelet til en stor stue, kjellerstue eller oppholdsrom. Under finner du vårt store utvalg hjørnesofaer. Design din egen sofa.


Design hjørnesofa

Bare kikk på de mange variantene og trekkene våre, finn drømmesofaen – og gjør om på den senere hvis behovene eller smaken endrer seg. Med sofaplanleggerne våre kan du lage din egen sofa. Omskap et hjørne som er vanskelig å utnytte til ren nytelse, og få mest mulig ut av hver eneste kvadratmeter i hjemmet ditt.


Hjørnesofa Skap en komfortsone. Med en hjørnesofa skaper du en koselig atmosfære og en lun krok å krype opp i. Med Free komponerer du din egen sofa etter dine mål og ønsker. Med stort utvalg av moduler og armlener, fast eller soft sittekomfort, egne søm-utrykk og et rikholdig utvalg av Hard Bruk tekstiler og Hu tilpasses Free seg til din stil og dine behov.


Design hjørnesofa

Tidløst design og års garanti’, gir deg et godt og trygt møbel i mange år. Bestill på nett og hent i butikk. En liten hjørnesofa er arealeffektiv for mindre rom, og skaper en lun og hyggelig atmosfære i større rom.


Hos oss finner du et bredt utvalg av hjørnesofaer i flere varianter. Se alle modellene her. Hos oss skal du finne en sofa som passer akkurat hjemme hos deg! Vi har varehus over hele Norge. Vårt store utvalg av modulbaserte sofaer betyr at du alltid vil kunne finne den som er perfekt for deg – fra en seters sofa til en seters sofa til en hjørnesofa og så videre.


Design hjørnesofa

Mulighetene er uendelige. Når man skal velge en hjørnesofa til hjemmet sitt er det viktig å måle plassen der sofaen skal stå og finne en sofa som passer rommets størrelse og form. Justerbare armlener og bein øker brukerkomforten.


Her finner du moderne hjørnesofaer i forskjellige størrelser, slik at du kan velge noen som passer for store og små rom avhengig av dine behov. Våre møbler er preget av ikke bare komfort, men også av interessante former, moderne design og kombinasjon av klassisk produktdesign og innovasjon. En god sofa er det stedet du kan slappe av med en god bok, se en film, eller samle venner når du har besøk. Enten du ønsker deg en stor hjørnesofa som rommer hele familien, eller om du ønsker deg en stilig skinnsofa, finner du et stort utvalg av gode og komfortable sofaer hos Møbelringen! En skikkelig familiesofa.


Den er designet for å oppnå maksimal komfort. Velg mellom en rekke fine modeller i. Fylling med en bølgefjær med en kombinasjon av skum garanterer komfort for sittende og sovende. Trademax’ hjørnesofaer finnes i flere ulike farger, stiler og prisklasser. Vi tilbyr et bredt utvalg av moderne og klassiske hjørnesofaer i herlige materialer som tekstil, skinn og lær.


We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg