tirsdag 7. april 2015

Båtinteriør inspirasjon

Vår nettbutikk sender båtutstyr raskt, og våre dyktige kundekonsulenter. Jeg kom akkurat på noe som jeg selv synes var så lurt at jeg vil dele det med flere. Tipset gjelder de som holder på, eller har planer om å innrede båt.


Det er sikkert andre som har gode råd og tips også, så her er det bare å henge seg på. Hente inspirasjon og gode ideer. Her bruker jeg en bes.


BÅTINTERIØR : På planleggingsstadiet studerte hytteeieren, Jussi Pavla i. Jussi har latt seg inspirere av båtfolket til å lage sofaer langs. I tillegg kan man ta båtførerkurs under messa. Messa byr også på det nyeste innen teknologi og båtinteriør ,. Men vi har uendelig mye mer å by på enn bare båter: Om du har lyst på inspirasjon , lytte til spennende foredragsholdere eller ta et båtførerkurs i løpet av helgen, kan du det.


Og hvis du vil kjøpe siste nytt innen teknologiske nyvinninger, båtinteriør og trenger tau, bolter og fendere, har utstillerne våre selvsagt det også. Trenger du råd og veiledning, idéer og inspirasjon , ønsker konstnadsoverslag eller pristilbud er du velkommen til å ta kontakt! Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN.


Vi er der for deg når du skal selge hytta di, finne en pent brukt sofa, fly billigst mulig til. Det er tross alt utrolig mye man kan lage selv. Ikke trenger man utdannelse som interiørarkitekt heller. Ved hjelp av litt god fantasi og enkle verktøy er det utrolig hva man kan lage selv.


Som inspirasjon kan man ta seg en tur på nærmeste strand og samle san steiner, tang, tare og drivved. Snakk med betjeningen på din nærmeste malerbutikk så du er sikker på at du får maling som passer til jobben og tåler værpåkjenninger. Du kan male på både dører og vinduer, det er helt opp til deg hvordan ditt tårn skal se ut. Jotun Yachting har et bredt spekter produkter som hjelper deg med jobben å behandle din trebåt. Inspirasjon og foredrag Har du lyst å bli inspirert, lytte til spennende foredragsholdere eller ta et båtførerkurs i løpet av helgen, så kan du det.


Fra scenen kan du få både konkrete tips om hvordan du kan få en bedre opplevelse til sjøs, samt få håndfaste tips til hvordan båten skal gjøres klar til sesongstart. Men utstillingen har uendelig mye mer å by på enn bare båter: Om du har lyst på inspirasjon , lytte til spennende foredragsholdere eller ta et båtførerkurs i løpet av helgen, kan du det. Men messen har uendelig mye mer å by på enn bare båter: Om du har lyst på inspirasjon , lytte til spennende foredragsholdere eller ta et båtførerkurs i løpet av helgen, kan du det.


Sjøen for Alle favner derfor det meste innen innen båtverdenen. Inspirasjonen skal visstnok være hentet fra båtinteriør og de rene linjene i japanske hjem. Deler til stor glede og inspirasjon for alle som nå vurderer å få lakkert sykkelen.


Tenk på kommende vedlikehold – velg vedlikeholdsfrie vinduer! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og. FÅ BÅTEN AKKURAT SLIK DU VIL HA DEN! Norges Varemesse, Lillestrøm.


Hos oss får du trukket om ditt båtinteriør til å passe den stilen du ønsker. Vi har kjente båtstoffer som Niroxx, Sunbrella, pvc, osv Alle materialer vi bruker er godkjent for bruk i båt. Heggem Nergaard og Melbø Valvik ser riktignok ikke på dette som et problem, men heller som et sted hvor kunstnerne kan hente inspirasjon. Ja, vi tenker på turen som et slags ekstremt residency.


Bli med oss på SJØEN FOR ALLE som lengter etter sommeren! Du vil også finne Kellox som utstiller. Tekstilbeskyttelsen fra Softcare anbefales til beskyttelse av alle tekstiloverflater og kan blant annet brukes på puter, utendørsmøbler, parasoller, bil- og båtinteriør m. Produktet er vannbasert og vennlig mot miljøet.


Kjøp Vinylglans Cockpit Shine Blank 4ml - Turtle online hos BAUHAUS. Vinylglans til blanke overflater som beskytter, frisker opp og tilføyer glans. Hilde seier at det er fleire lokale kundar som har oppdrag no enn tidlegare.


Nokre kjem langvegsfrå, andre kjem innom frå nærområdet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg