onsdag 1. april 2015

Akrylmaling på tre

Akrylmaling på tre

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Du kan bruke akrylmaling på treverk men jeg vil heller anbefale deg å bruke oljebasert da dette er mer slitesterkt. For at det skal sitte best mulig er det nok best å grunne. Akryl tørker svært raskt og er tilgjengelig i et bredt spekter av farger.


Akrylmaling på tre

Dersom du er på utkikk etter en ny innendørs hobby, er akrylmaling absolutt et godt valg. Mulighetene er svært mange og dette er en form for maling hvor du ikke behøver å bekymre deg for løsemidler. Videre kan akrylmaling brukes på nær sagt alle underlag og lerret, tre , glass og metall er noen av mulighetene.


Interiør og eksteriør latex maling og kunstner maling er flyttbare i tre overflater ved bruk av standard malingsfjerning prosesser som pensel- på maling løsemidler og varme. Jeg har malt en barnestol hvit, og skal male et lyseblått hjerte på setet ved hjelp av sjablong. Jeg har noe akrylmaling som i sin tid ble kjøpt for å. Male med akrylmaling ! Våre videoer tar for seg maling med akrylmaling steg for steg, men de fleste teknikker benyttes også innen maling med oljemaling.


Video kan åpnes i full skjerm og man kan når som helst stanse avspilling å repetere hva man har lært. Størst nytte av leksjonene får man dersom man har for hånden det utstyret man behøver. Oljemaling på akrylmaling Et tykt lag med akrylmaling er ikke veldig porøs og er svært elastisk. Dette gjør malingen uegnet som underlag for oljemaling.


Likevel er det mulig å male med oljemaling på akrylmaling hvis en av følgende metoder følges: - Tynn akrylmaling med vann, og lage en tynn grunning på et universelt forberedt underlag. Akrylmaling består av pigment og akrylharpiks. Tørker raskt og brukes på alle fettfrie, rene underlag.


Akrylmaling på tre

Pensler og utstyr rengjøres i vann før malingen tørker. Bilder fernisseres når malingen er helt tørr. Så jeg brukte dette på vegger og listverk. Da jeg skulle male dører inne, gikk jeg til Byggmakker Carlsen i Sandefjor og her ville dem ikke selge meg vannbasert en gang. Måtte ikke finne på å bruke det.


Så da ble det oljebasert på dører. Reserver flere varer på en Klikkhent-ordre:. Redskap renses i vann. Malingen kan blandes med en rekke materialer og medier. Nå har jeg eksperimentert med å male over vanntynnbar oljemaling (Lady supreme finish) med tre ulike vannbaserte malinger: vanlig Jotun Lady halvblank (beige), Hobbylakk halvblank fra Panduro (hvit), og matt møbelmaling fra Panduro (turkis).


Akrylmaling på tre

Alle tre ser ut til å fungere. Maling er en avslappende hobby som lar deg benytte dine kreative sider til å skape noe. Du kan male på glass, på lerret, på tre , med mer, samtidig som du kan velge mellom flere metoder og teknikker. Oljemaling og akrylmaling er to spennende hobbyer som byr på forskjellige utfordringer og muligheter.


Vanlig tempera kan vaskes vekk når den er tørr, men det kan altså ikke akrylmaling. Tynnes ut med vann eller malermidler for akryl. Ellers er ikke forskjellen så stor. Tynt papir egner seg som regel ikke. Kunstfiberpensler er som regel gode nok.


Hobby og leketøysbutikken på nettet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg