fredag 10. april 2015

Hvilken husmaling er best

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Finn Hvilken Husmaling Er Best. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Det er jo mange produkter ute på markedet men finner egentlig ikke noe nyere tester på dette.

Ifølge Hjort ser halvveisresultatene ganske like ut som de har gjort i tidligere tester. TESTPANELER: Bærekraftsjef i Folksam, Karin Stenmar og malingsekspert Stefan Hjort. Siden Butinox Futura Selvrensende tørker fort og er lett å jobbe me vil malingen spare deg for mye tid. Det er også denne husmalingstypen som holder seg best , enten du bor langs kysten eller i innlandet, sier malermester og teknisk servicesjef hos Scanox, Thor Ingar Røneid.


Der du kjøper utemaling finnes en lang rekke ulike produkter som kan brukes på trefasader - selvsagt i ulike prisklasser. Hvilken du bør velge avhenger, som tidligere nevnt, både av hvorfor du maler og hvilket resultat du ønsker, ifølge Informasjonskontoret for farge og interiør, ifi. Ved å bruke tid på forprosjektet, sjekke bygningens tilstand grundig, kartlegge hva som må gjøres og finne ut nøyaktig hvordan arbeidet best mulig kan utføres, er mye av jobben gjort.


Da kan du også lettere styre kostnadene og unngå budsjettsprekk, mener Klaveness.

DRYGOLIN Nordic Extreme er vår suverent beste husmaling noensinne som holder lengst! Store variasjoner i det norske været setter stadig høyere krav til både farge og produkt. Malingen er formulert på en helt, unik Extreme-teknologi, som gir overlegen beskyttelse uansett vær. Oljebasert maling er best å bruke på veldig slitt eller skadet tre, for eksempel vinduskarmer som ikke er blitt vedlikeholdt. Du er heller ikke så avhengig av godt og tørt vær – slik at du kan forlenge malesesongen.


Farger er en smakssak. Mange kommer og spør hvilken farge som er best til det ene eller det andre, uten å ha noen formening om hva de liker. Det beste er nesten å bruke internett og oppussings-programmer og søke inspirasjon. Jeg vil (som bransjemann) helt klart anbefale akrylmaling.


Holder glansen suverent lengst, samt alle fordeler ved selve påføringen da. Før selve malerjobben kan starte, må du ha verktøy tilpasset kledningen. Mange tar penselen fatt, men en eksteriørrull gir mindre søl og et jevnere resultat.


I tillegg maler du dobbelt så fort om du maler med rull i stedet for pensel. Hvitt er ikke bare hvitt. Det finnes en mengde ulike hvitnyanser som gir ulike fargeopplevelser av huset ditt. Derfor er det viktig at du bestemmer deg for hva slags hvitfarge du ønsker.


OPTIMAL OptiWhite får du i mange ulike hvitnyanser, og i det nye fargekartet kan du velge akkurat den nyansen som passer best på ditt hus og til din smak.

Hvilken kvalitet og egenskaper maling har, avgjøres langt på vei av hvilke komponenter malingen er bygd opp av. I hovedsak er det bindemidlet som styrer malingens egenskaper, som holder den sammen, og som får den til å hefte til underlaget. Dessuten er det en god tommelfingerregel å ikke male treverket før det har gått minst en uke uten regnvær. Jarle nå skal slippe å tenke noe mer på maling av hus og også bekymre seg for resultatet. Kledningen er ferdig grunnet, men hvilken maling skal jeg velge?


Eller er bare forumet i takt med meg, husmaling er så ille kjedelig at det er best å holde seg unna? Optimal er en moderne eksteriørmaling fra Jotun, tilpasset norsk klima. Den gir huset et langvarig, flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet. Glansgraden i malingen bestemmer glansheten.


All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest. Alt du trenger å vite om maling innendørs! Her får du tips til valg av maling til ulike rom, forarbei slik gjøres det og gode maletips.


Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg