onsdag 8. april 2015

Farge på terrassegulv

Vi leverer terrassegulv i plast eller kompositt. Kom innom vårt Showroom på Notodden for inspirasjon. Akkurat som når du velger farger til boligen inne, bør du se på husets stil, materialer og omgivelser når du skal finne farge til terrassen. For å få en fin helhet og at hus, hage og terrasse henger sammen, er det viktig å ta hensyn til det som er rundt. Har du et klassisk hus i varme farger , bør du fortsette med terrasse i gyldne toner.


Husk at farger kan oppfattes varme og kalde etter hvilken oppbygning.

Vi anbefaler alle å prøvebeise på noen løse gulvplanke-biter dersom man er i tvil om fargevalget. Legg oppstrøket ned på terrassegulvet ditt, gjerne inntil husveggen, – da ser du raskt om du liker kombinasjonen eller ei. Husk at du må betrakte farger som skal benyttes utendørs, i dagslys ute, og ikke under en lampe inne. Riktig farge på terrasse og uteplass gir helhet, ro og harmoni i uterommet. Terrassegulvet danner basis for den perfekte uteplass og gir en fin helhet når den passer til husets arkitektur og omgivelsene rundt.


Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge terrasser og annet treverk, trykker du ’Se flere farger ’ og prøver vår store fargevelger. Her på siden får du også inspirasjon, veiledning og how to-guides til hvordan du best istandsetter og vedlikeholder terrassen din så den er klar til vår og sommer. Behandlingen med Butinox Terrasselysner sikrer riktig farge ved bruk av pigmentert terrassebeis.


Forarbeidet er spesielt viktig når man velger lysegrå og gråhvite farger , som er veldig populære nå.

Selv har jeg gjennomført behandlingen med terassebeisfjerneren og terrasselysneren på min egen terrasse i år. Jeg har en terrasse i impregnert treverk på ca kvm, som har vært behandlet med terrassebeis. Denne var av en farge kalt honning, men ble mer som mørk brun. Etter noen år er nå beisen såpass slitt at terrassen må behandles på nytt, og jeg hadde tenkt å fjerne den gamle beisen, og beise den på nytt i en lysere farge (lys grå).


Vi gikk på med terrasserens og terrassevasker på høytrykkspyleren. Fikk bort nesten alt av den brune fargen. Beiset den etterpå i forholdsvis lys grå, ble overaskende bra resultat. Jevn farge men den dekker også godt.


Legg på skumgummimadrasser som du trekker med rimelig tekstil, og pøs på med deilige puter. Det er fint å beise pallene i samme farge som terrassen. Selv på en liten terrasse eller veranda kan man skape loungestemning, som her med modulserien Garpen fra Ikea. Her vil ton-i-ton farger fungere utmerket.


Noen ønsker også at fasade og detaljer skal flyte i ett, uten spesifikt fokus, da velger man en og samme farge på alt. Gylne farger i omgivelsene som rødlig takstein, naturlige beige og bruntoner i heller, belegningsstein eller grus vil som sagt også påvirke veggfargen din. Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter.


Men tenk alltid på det jeg har nevnt ovenfor. OG SPØR I BUTIKKEN DIN. IPE terrassegulv Flotte Gulv har bevisst valgt å satse på IPE terrassegulv , da dette gulvet har den beste trekvaliteten av ulike terrassebord på markedet.


Vi nordmenn verdsetter hageliv og hyggestunder på terrassen.

Det norske klimaet er imidlertid svært variabelt, og de fire årstidene setter sine spor. Bruk litt tid på å tenke gjennom de estetiske valgene når du skal legge terrassegulv , og du vil få et resultat du kan være fornøyd med i mange år etter at selve arbeidet er utført. Velg gjerne farger som står godt over tid og er laget av trygge pigmenter. Fargen på terrassen følger gjerne fargen på huset, og nå har det vært mye gråfarger på hus – derfor kommer også grå farger på terrassebeis, sier Birgitte Finckenhagen, markedssjef i Scanox.


Grått på topp – Terrassebeis kan brekkes i mange farger. Og dette er det viktig å følge med på. Om det kommer regn før beisen har tørket er løpet kjørt, sier Volleng.


Du må derfor være helt sikker på at det er meldt fint vær både den dagen du skal beise og påfølgende natt, for å få herdet fargen skikkelig. Ubehandlet tre får sølvgrå farge når det står ute i vær og vind. Prisen på sibirsk lerk ligger på ca.


Kebony har de siste årene blitt et sterkt varemerkenavn på det norske markedet for modifisert trevirke. Beise NYTT trykkimpregnert terrassegulv. Denne bruksanvisningen gjelder for trykkimpregnerte furugulv på terrasser.


Tidligere ble slikt gulv behandlet med oljer, men i de senere år har TREBITT TERRASSEBEIS overtatt som behandlingsmetode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg