torsdag 23. april 2015

Rustikk sofabord

Rustikk sofabord

Kjøp sofabord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Sofabord til lave priser. Med sine forskjellige overflater og farger skal du lett kunne finne en som passer din stue.


Rustikk sofabord

Leveres i rustikk alm. Velg mellom moderne og minimalistisk, til lyst og skandinavisk, røft og rustikt- til klassikere i tre og praktiske sofabord med ekstra avlastningshylle under. Rustikk alm, lys eik, hvitmalt, glass eller metall- valget er ditt! Et sofabord hjelper til med å skape trivsel i stuen. Besøk oss gjerne på HK- Rustikk Tredesign på facebook for flere.


En sofa uten sofabord er som en sommer uten sol. Stuebordet er et komplement til sofaen og kan brukes til mye. I tillegg til at du kan sette tekoppen og legge føttene på det, finner du sofabord med oppbevaring – perfekt for å gjemme unna fjernkontroller, aviser og mye annet. Eik Rustikk langbord har en spesiell vakker og rustikk vedstruktur som gir et unikt fargespill. Langbordene har et kraftfullt uttrykk med sin rustikke plate av massiv vintage eik og solide massive bordben av samme materiale.


Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Under finner du alt fra små avlastningsbord og sidebor til litt større sofabord som passer perfekt dersom du har en romslig stue med mye plass og en stor sofagruppe. Hurtig levering over hele landet! Den rustikke stilen passer både i byen og på landet. Møbler og interiør på nett!


Rustikk kan være fra industrielt uttrykk til landlig eleganse. Stilen er generøs og ujålete og materialer som ubehandlet treverk og skinn er gjengangere, sammen med varme metaller og stein. Fargepaletten er varm og lun, og gir et sjarmerende og koselig preg. Skal du kjøpe sofabord og ha det foran sofaen bør du tenke på at høyden på bordet er såpass lav eller høy at det blir en ergonomisk løsning.


De passer også utmerket til å bli brukt i andre rom enn stuen. Med et velplassert sofabord får rommet en innbydende følelse, spesielt om du lykkes med å matche det med resten av innredningen. På utkikk etter et nytt sofabord?


Se hele utvalget av bord på skeidar. Finn det nærmest deg her. Vi har bord til alle bruksområder og stiler. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Flott rustikk sofabord til salgs. Stilfulle designede stuebord.


Mål på bordet er 85x65cm H=46cm Bordet som er avbildet har fargen (Drivved) Om noen ønsker et større bord i samme stil, eller. Er du en som liker å blande treverk med flott jordfarger? Våre møbler har unike detaljer laget av resirkulert treverk. Bordet har to lange skuffer og en magasin hylle. Et solid og praktisk sofabord i resirkulert tre.


Rustikk sofabord

Siden serien er laget av resirkulert tre, vil hvert møbel være unikt med sprekker på treverk for å gi det karakter og antikk finish. Vedlikeholdes med voks. Før du besemmer deg for ditt stuebord bør du tenke hvilken type, størrelse og hvilke materialer som passer inn i din stue. Hos IKEA finner du garantert et sofabord som passer deg.


Hos oss får du sofabord i både klassisk og moderne design. Herregård sofabord leveres med - mm tykk rustikk plate av heltre plank. Slik skaper du en rustikk stil – viivilla.


Du kan bestille bordet i eget ønsket lengdemål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg