torsdag 23. april 2015

Maling av fliser på kjøkken

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Søk etter maling av fliser på kjøkken på den nye KensaQ. Med maling kan du pusse opp badet raskt og rimelig.

Også fliser kan males som en midlertidig løsning i påvente av større oppussing. Slik maler du fliser. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad!


Dette var noe hun hadde tenkt på lenge og litt hjelp med å komme i gang med oppussingen var kjærkomment. Toril fikk malt både kjøkkenskapene og panelet. Det gamle, solide, kjøkkenet fra 70-tallet fikk nytt liv med litt maling.


For å få maling til å sitte best mulig på fliser , anbefaler han å bruke en 2-komponents epoksymaling. Først må du rengjøre skikkelig.

Så kan du bruke primer som heftgrunn. Den tørker raskt, sier han til ifi. Når du skal i gang med å male er det viktig at grunnlaget er rent, tørt og fast. Nordsjö lager ikke maling som flasser, det oppstår hvis man ikke følger huskelisten RFT.


Vi tilbyr alt av maling og utstyr til oppussingen innen- og utendørs. Vi tilbyr et bredt sortiment av blant annet panellakk til å lysne uttrykket på eksisterende eller nyoppført panel. Produktet, spesielt til bruk på veggfliser, leveres både i sprayboks og i vanlig boks med bruk av pensel eller rulle. Med i pakken hører også en såkalt fugepenn til bruk mellom flisene. Flisemalingen er vannbasert og leveres i farger, farger utviklet etter de keramiske fliser som selger best for tiden.


Maling sitter ikke på fliser i veldig mange år, særlig ikke flisene som du går på eller de som utsettes for annen slitasje. Se på maling av fliser som en enkel og rimelig måte å fornye dem på , for en periode – for eksempel mens dere venter på en større oppussing. Finerte plater, trepanel eller en malt overflate er ofte billigere enn fliser og har stått sterkt i trendbildet den siste tiden.


Dette er fine materialer, men de er ikke evigvarende. Hvis du velger å male bør du velge en maling som tåler å være på kjøkkenet, sier Askvik. Bryng forklarer videre at det er utviklet ulike spesialvasker som skal brukes på underlaget før maling. Og fordi det finnes mange ulike typer fliser er det greit å undersøke i forkant hvilke produkter du skal bruke, og forhøre deg i butikk om hvilken maling du bør velge til din flis.


Det finnes kanskje ikke noen enklere måte å fornye et kjøkken på enn å legge fliser. Nesten uansett hvilket kjøkken du har, om det er nytt eller gammelt kan vi tilby billige fliser til kjøkken.

Vi har et bredt utvalg av forskjellige typer fliser. Noen kommer med mønstre og et elegant fargevalg, mens andre er ensfargede. Dette gir spennende muligheter også på baderom, benkeplate, spisebord og sittebenker.


Flaten som skal males må være fri for løse partikler og sugende underlag primes med fasadeprimer. Bland 1L rent vann til et spann på 2kg. De riktige flis og gulvfliser til hjemmet ditt finner du her på Byggmax. Vi har alltid hyggelige tilbud og kvadratmeterpriser, og du kan enten sjekke utvalget vårt her eller stikke innom en av forhandlerne våre.


Blant det rikholdige utvalget vårt finner du fliser til både gulv og vegger. Nytt kjøkken med maling. Fullt fungerende kjøkkener havner helt unødvendig på skraphaugen, fordi vi ønsker å sette et personlig preg på den nye boligen eller bare får lyst til å pusse opp hjemme. Den som vil være mer miljøbevisst, eller har et begrenset budsjett kan komme like langt med å male skrog og fronter, samt å bytte benkeplate. Jeg fortsetter det nye året med noen lavbudsjettips!


Jeg kjøpte meg magasiner idag, begge inneholdte tips om maling av fliser. Har selv endel ganger opp gjennom årene lett etter tips om dette. Tenkte derfor jeg skulle dele disse med dere.


Bildet under er fra siste utgaven av Hjemmet, mens nederste bilde med tips er hentet fra rom 1-2-3. Norfloors produktspekter innholder alt fra det klassiske til det mest moderne av design. Våre miljøutstillinger og kreative salgskonsulenter hjelper deg med å realisere innredningsløsninger som er både spennende, elegante og praktiske.


Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både trygge og det innovative valg til badet ditt. I vår tidsalder kan de fleste ta seg råd til disse materialene, og du finner billige fliser og klinker på nett. Bruksområde for klinker og fliser.


Det er ikke uvanlig å se flis over gulv og vegger i private hjem, og særlig på bad og kjøkken. Så vel utvalg av størrelser samt design er særpreget for denne type fliser. Likevel er en stor andel av våre kunder”vanlige kunder” som ønsker fliser i fra våre anerkjente Italienske produsenter.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg