torsdag 9. april 2015

Bolia soffa

Oppdag en verden av møbler fullspekket med all vakker design du kan ønske deg. Hos Bolia kan du finne designmøbler til hjemmet ditt. Bestill på nett eller finn butikk. Mange forskjellige designs. Sjekk ut Bolia Soffa.


Det er unike sofaer i gjennomtenkt design, håndlaget og skreddersydd til den enkelte kunde.

Våre designsofaer er inspirert av den unike skandinaviske designtradisjonen, men forener denne med nytenkende og utfordrende elementer, som gjør den til noe helt spesielt. Med en bäddsoffa får du en dygnet runt- soffa som kan agera snyggt blickfång i vardagsrummet på dagen och ge dig en trygg och komfortabel zon att drömma och sova gott i. En soffa för gränslandet mellan vakenhet och sömn. En annan möjlighet är den moderna och minimalistiska klassikern för hemmet, en dagbädd.


Sedan dess har fastighetsbeståndet både ökat och minskat och idag äger vi sju fastigheter. Vi äger även en liten tillverkande industri och ett mindre byggbolag. Kjøp billige sofaer online fra Trademax.


Velkommen for en hyggelig handel!

Vi lager vakre møbler i høy kvalitet. Få din design-sofa til fast lav pris, og med rask levering - vi sparer deg for fordyrende mellomledd. Vi har 2-seter, 3-seter, hjørnesofaer, sjeselonger og sovesofaer. Finn sofaen som møter dine behov i vårt brede utvalg. Sofa er vår spesialitet.


Vi tilbyr hjemkjøring og gratis utlån av tilhenger. Vi har et stort utvalg av sofaer i stilriktige farger. Velg mellom skinnsofa, veloursofa, m. Se hele utvalget her! Legger for øvrig merke til at også Bolia (som IKEA) liksom har litt mindre sofaer enn f. Sammenligner bredden til en 3-seter mellom Hjelle og Bolia så er i alle fall de jeg så på hos Bolia en del smalere. Møbler i moderne skandinavisk design, bærekraftige materialer og høy kvalitet fra Bolia.


Finn designmøbler til stue, entré, soverom og alle andre rom i hjemmet ditt. Säljer en super bekväm gammal bolia soffa pga flytt. Se vårt utvalg behagelige 2- og 3-seters sofaer, praktiske hjørnesofaer og sofaer med sjeselong.


IKEA - KARLSTA 3-seters sofa, Knisa lys grå, Seteputer av polyeter og polyesterfibervatt gir god sittekomfort. Trekket er enkelt å holde rent, det kan tas av og. Stort sortiment av 2-4-seters sofaer i variert stil og design.

Stort utvalg av 3-seter sofa med og uten sjeselong av god kvalitet. Trenger du sofa av god kvalitet? En 3-seter sofa er det perfekte sofavalget for deg som ønsker en sofa å strekke seg ut i, men samtidig ha muligheten til å plassere både familie og venner i stua. Shuffl er en modulsofa og faktisk bare den andre sofaen den unge designeren Anne Boysen har designet for den danske produsenten Erik Jørgensen.


Vi har gått på en smell og kjøpt en flott Bolia Scandinavia 3-seter sofa, som viste seg å være umulig å få inn i leiligheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg