fredag 17. april 2015

Flettverksgjerde med overligger

Garda S– Standard flettverksgjerde med overligger. Gjerdet kan leveres med ulike utførelser og behandles etter dine behov. Sammen med deg finner vi den løsningen som passer best. Flettverksgjerde uten overligger med tre rader og grader vinkel piggtråd i overkant.


Et flettverksgjerde er et rimelig gjerde som er enkelt å montere. Leveres med galvanisert flettverk eller plastbelagt grønt flettverk. Kontakt oss for mer informasjon om flettverksgjerder.


I noen tilfeller benyttes også piggtråd på topp av gjerdet, piggtråd topp leveres standard for 3-rader rett topp, eller 3-rader bøyd topp grader. Vi anbefaler at man bruker overligger der gjerdet blir utsatt for belastninger, mot vei, i svinger og gjerne i forbindelse med barnehager og skoler. Stolpeavstanden er her ca meter. Gjerdene leveres normalt med stolper i dimensjonen Tog overligger i dimensjonen V50.


Galvaniserte gjerdestolper. Standard maskestørrelse 50×mm, leveres også i 20×2 30×3 40×4 60×på forespørsel, avhengig av sikkerhetsgrad. Andre alternativer på forespørsel.


Trådtykkelsen på nettingen er mm diameter og maske størrelse 50x50mm, eller galvanisert og belagt med plast utenpå. Kan leveres i alle RAL-farger. Vi har flettverksgjerder i ulike størrelser og utforminger.


Produsert i Norge - krever lite vedlikehold og tåler Norske forhold. Røa Gjerdefabrikk AS. Anbefaler overligger så slipper du at gjerdet henger og slenger etter år etter at barn har lekt på det. I konsernet produserer vi flettverk med ulike maskestørrelser fra 1mm til mm med ulike trådtykkelser som gir god fleksibilitet.


Garda Sikring med sine to selskaper Lauritsen Gjerdefabrikk og Nor Netting er Norges desidert største produsent av flettverk til hage- og industrigjerder. Vi produserer flettverk med ulike maskestørrelser fra 1mm til mm med ulike trådtykkelser som gir god fleksibilitet. Etter oppdrag fra Boligbyggern AS har vi montert gjerder på to eiendommer på Orkanger. I tillegg har vi plassbygd støyskjerm i møre royal tre etter ønske fra kunde.


Lakkert flettverksgjerde med overligger både i Evjensveien og Orkdalsveien. Vi takker for oppdraget. Skisse over inngjerdet areal er vedlagt. Vi kan levere en lettere type med stolper i Tog.


Ca meter med henholdsvis bølgetråd (nederst), bensletråd (øverst) og sytråd. Følger også med en overligger på litt over meter. Kjøpt hos Allsikring nylig.


Se vedlagte utdrag fra bestilling for teknisk info.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg