onsdag 8. april 2015

Bygge sommerhytte

Bygge sommerhytte

Sjekk ut Bygge Sommerhytte. Ta med planer, ønsker og drømmer – du har sikkert allerede en favoritt eller to fra katalogen vår. Da er vi godt i gang… ‍ Og du må gjerne komme etter arbeidstid. Ring og fortell oss når det passer best. I det siste har det vært rolig på byggefronten med tre små barn.


Men i sommer kjøpte vi en tomt i ved sjøen. Her er vi altså i gang med å bygge hytte. Høsten har vi brukt på å tegne hytta. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Jeg sendte i dag bestilling på det som trengs for å isolere og sette opp lettvegger.


Siden dette er på ei øy, er det greit å få alt på et lastebillass. Spesielt all isolasjonen. Det blir stort volum når det må isoleres etter TEK-standard - noe jeg synes er overkill med tanke på at dette er ei sommerhytte.


Bygge sommerhytte

Planlegger å bygge sommerhytte på snaut kvm. Da gjelder krav om å følge Tek 1 inkl krav til u-verdier. I mine øyne er dette nokså overdrevne krav, vi kommer høyst sannsynlig aldri til å bruke hytta i den kalde årstiden. I fjor hadde vi strømforbruk på 1kWh for hele året.


Tenk så deilig det hadde vært å erstatte oppussing, skader, fukt og råte med en splitter ny sommerhytte slik at du virkelig kan nyte fritiden din. Du vil raskt oppdage at det er mange fordeler med å bygge ny hytte vs. Bygger du ny hytte slipper du blant annet å slite med små, trekkfulle vinduer. Bla deg gjennom katalogen og finn hustypen som passer best for deg og dine. Sammen sørger vi for at du får akkurat det huset du vil ha.


Bygge sommerhytte

En myk sengegavl blir et blått blikkfang i rommet, og er god å lene seg mot når man skal lese på sengen. De blå rullegardinene er lystette, noe som kan være lurt på en sommerhytte. Gavlen og rullegardinene er sydd i samme stoff, noe som gir rommet en helhet. Ligger i Klæbu, sør-trøndelag, så er vel en blanding mellom innland og kystklima. En del av hytta er tenkt å være oppvarmet om vinteren, men ikke garantert.


Hvitt er uten tvil en nydelig farge på en sommerhytte , men det kan likevel være lekkert å få inn litt kulører for å skape spenning i interiøret. Forrige sesong er akkurat sendt på TV2. Torsdag vant fetterne Michael Justiniano og Christoffer Wiik sin egen sommerhytte i finalen av sesong av Sommerhytta, etter ti intense uker der deltakerne måtte bygge og pusse opp sin egen hytte.


Men om bare noen uker starter altså innspillingen av neste seong. Du velger selv hvor mye du vil gjøre selv. Moderne byggesett hytter fra Berge Sag. Deltagerne ankommer, klare for å pusse opp sin helt egen sommerhytte.


Her skal tre familier realisere sin hyttedrøm. Vi er på Solvang kolonihager i Oslo. På få kvadratmeter skal de skape sitt eget sommerparadis. Har du gammel hytte og vil ha ny? Les mer om hvordan vi kan håndtere hele jobben for deg.


Bygge sommerhytte

ROM FOR GJESTER: Sovesofaen fra Bohus gir ekstra sengeplasser når det er behov for det. Bordet er fra Skeidar og peisen fra Peisforum. Hvor ligger din hyttedrøm? Enten det er silkeføre, bølgeskvulp eller noe annet, som gir deg roen du bare finner på hytta. Nye byggeregler for bygg på opp til kvm ble gjeldende 1. Dette gjør det enklere for deg som ønsker å sette opp et bygg på egen tomt.


Fortsatt vil enkelte kommuner kreve byggemelding for bygg som skal settes opp på en hyttetomt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg