onsdag 15. april 2015

Levegg uttrekkbar

Levegg uttrekkbar

Finn uttrekkbar levegg dobbel. Valg av levegg avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! At leveggene kan trekkes ut gjør det enkelt å tilpasse dem til din terrasse eller uteplass. Leveggene er uttrekkbare på rull.


Levegg uttrekkbar

Vi har også trekk til levegg. Sideseil, uttrekkbar levegg er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov.


Moderne uttrekkbar levegg i svart polyester. Velg selv å skjerme for vind eller innsyn når det passer. En levegg som gir valgfrihet på uteplassen. Veggfeste, stolpefeste og gulvfeste i sort aluminium.


Levegg uttrekkbar

Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Uttrekkbar levegg som skjermer for sol, vind og innsyn. Meget praktisk å bruke på steder hvor det ikke er ønskelig å sette opp en permanent vegg.


Veggmontert levegg har flere funksjoner, og blir som en ekstra vegg å regne til uteplassen. Veggmonterte levegger er både enkle å feste og enkle i bruk – duken trekkes ut og festes på en-to-tre! Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Vi i Byggmakker har levegger i forskjellige farger, størrelser og fasonger som forhindrer blant annet sol, innsyn og vind.


Hos MAXBO finner du alt du trenger til å sette opp levegger og gjerder. Kjøp materialer på nett eller i butikk. Det er først i et lite vindstille øyeblikk du kjenner varmen fra den stekende solen.


Skap en herlig og lun uteplass med en uttrekkbar levegg , slik kan du nyte uteområdet store deler av året. Praktisk levegg som kan reguleres inntil 3m. Kassetten monteres i vegg og trekkes ut i ønsket lengde. Festes enten i medfølgende veggfeste eller bakkemontert feste. Kombinerer du i tillegg med en terrassevarmer, har du den ultimate uteplassen.


I tillegg er duken solbeskyttende, slik at du kan bruke produktet som solskjerming. Nå kan du endelig nyte kaffen i fred på altanen uten at det kraftige sollyset blender deg, og uten at naboene ser hva du holder på med. Laget av 1 polyester. UTTREKKBAR VINDSKJERM Tilpasses etter mål. Den vertikale rullegardinleveggen er en stående kraftig rullegardin i kassett.


Levers i inntil meteres høyde og meter uttrekk. Ypperlig til bruk på plasser der det ikke er aktuelt å sette opp en permanent vegg. Levers med hvite eller grå profiler, velg mellom flere hundrede farger og mønster.


Levegg uttrekkbar

Når du kjøper Gjerder og levegger, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg