onsdag 29. april 2015

Hyller ikea

Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av hjeminnredning! Kjente merkevarer til gode priser. Hyller til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Alt du trenger til å oppbevare ting langs veggen! Bestill en ny hylle hjem på IKEA.


På IKEA finner du et stort utvalg av bokhyller. Med KALLAX-serien kan du tilpasse hyllen akkurat som du vil - liten eller sto, mange hyller eller store og få. Vi har hyller i alle stiler og størrelser.


Hyller ikea

Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Enten du har stor eller liten plass, har vi et stort utvalg hyllesystemer i forskjellige størrelser, materialer og uttrykk. Ulike veggmaterialer krever ulike typer festemidler. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud.


Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. IVAR oppbevaringssystem er så bra til sitt bruk og det har den vært i over år. Loft, stuer, spiskammers og soverom, IVAR passer til det meste.


Hyller ikea

Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige.


Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.


Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design. Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem.


Med hyller kan du skape en dekorasjon som avspeiler din egen personlighet. Finn Lagerhyller Biltema. Les mer VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett.


Hyller ikea

En hylle trenger ikke bare være praktisk oppbevaring. Med Graphic Shelves, designet av Laura Bilde, får du en skulptur med på kjøpet. Alle de tre hyllene har hvert sitt grafiske mønster, og hyllen kommer i både hvitt og svart. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Se ønskelisten her Your wishlist is full, can.


Hyller ikea

Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg. String hyllene er lette, men stablie og kan enkelt monteres opp og pryde i alle rom i huset eller på kontoret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg