torsdag 30. april 2015

Brio garasje

Du finner de orginale lekene til lave priser hos oss i Multitrend. Her på Jollyroom har vi et kjempestort utvalg av BRIO leker for barn. Her vil du finne BRIOs togbaner og leketog, gynghester, den klasssiske BRIO gåvognen, BRIO ranglen og ikke minst massevis av herlige babyleker i tre, for eksempel stilige puttekasser og morsomme draleker. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Velg og vrak i vårt store utvalg togsett, lokomotiv, skinner og annet tilbehør fra BRIO og andre merker til extra lave priser!

Bygg og lek med de større settene eller bygg opp en helt egen togbane som du vil ha den med skinner og tilbehør. Kult parkeringsanlegg til BRIO -tog. Det følger med to biler og en lastevogn og små skinner som gjør det enkelt for bilene å komme seg inn i huset.


Parkeringshuset kan brukes alene, men kobles enkelt på og er kompatibet med alle tog og togsett fra BRIO. Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett.


I BRIO tog garasjen selvfølgelig!

Et perfekt hvile eller vedlikeholdssted for alle BRIO tog. Vri knotten på toppen for å åpne garasje døren. Denne garasjen kan også bli brukt som tunnel ved å åpne garasjeporten.


Du kan parkere på to nivåer, settet inkluderer en garasje og to biler og mer. Stimulerer utviklingen. Brio World - Train Garage. Oppmuntrer til kreativitet og fantasi. Ideell for utvikling av motoriske ferdigheter og koordinering.


Klassisk og detaljert garasje til lokomotivet. Garasje i tre etasjer med helikopterpute. Her kan toget hvile når det ikke er ute på jobb. Når garasjen er åpen kan den også brukes som tunnel på togskinnene.


Har et par klistemerker. Kan sendes for kjøpers regning. Kjøp Leke garasje på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Leke garasje i kategorien Leker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av.

BRIO Parkeringshus er et spennende parkeringshus med flere plan. Kjør til det øverste planet og parker, kjør ned via rampene, fyll bensin på første plan eller still bilen på rampen på plan to, trykk på knappen og se hvordan bilen lander på transportvognen på jernbanen. La bilene dine kjøre opp og ned rampen eller ta heisen mellom de forskjellige etasjene! BRIO , Parkeringsgarasje. Finn nærmeste butikk.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen Biler på nett. Treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk. Det er en grunn til at klassiske leker aldri går av moten, de appellerer til både barn og voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg