fredag 10. april 2015

Gjøco fargekoder

Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik. NCS fargesystem er det mest brukte i Europa og er også det Gjøco AS bruker. Ber du en skoleklasse fargelegge en kjole rø vil de helt sikkert bli fargelagt i mange forskjellige rødfarger.


Deltagerne på Sommerhytta på Tvbrukte supermax når de malte sine hytter. Veranda - Gjøco Herregård terrassebeis HTO Shimmergrå. Fargekoder fra Sommerhytta. Bliss glans jevnt og fyldig. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Lamellene er retningsgivende og fargen kan variere med underlag, lysforhold og glansgrad. LADY Supreme Finish Tre og Panel. NCS står for Natural Colour System, og er det eneste fargesystemet som beskriver farger nøyaktig slik vi ser dem.


Det er lett og logisk å forstå, og. Se fargekoder under bildene. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Gjøco er produktleverandør, og alle hyttene er malt utvendig med vår aller beste utendørsmaling, Gjøco Supermax. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.


Lær deg litt om fargespråket NSC. NSC-koden hjelper deg å forstå hvordan fargen er satt sammen – hvor lys, mørk og kulørt den er, og hvilke pigmenter den består av. Ved å bruke fargekoder i stedet for fargenavn gjør du sikkert at ingen misforståelser oppstår.


Unngå å blande alt for mange ulike hvitfarger. Rør den godt opp og er den ikke kornete eller lukter rart, så er det bare å kjøre på. Går ut i fra at du har et betong eller gips tak, der ville jeg anbefalt å brukt glans 02.


Går du på de bedre kvalitetene i glas som Lady Tak eller Gjøco Interiør så er begge to skjoldfrie og veldig enkle å male enkel. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et.


Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter. Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. Ser du på Sommerhytta på TV2? Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male.


Kjøp på nett eller i butikk. Hver og én av fargene har sin egen personlighet, og uendelig kombinasjonsmuligheter! I dette fargekartet får du gode råd om de beste fargekombinasjonene til husvegg og staffasje, så vel som muren og detaljene.


Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Beige toner skaper ganske enkelt et lunt og godt bakteppe for ditt interiør, - rom det er godt å oppholde seg i. Her er våre beste beige farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg