torsdag 9. april 2015

Grønne planter som trenger lite lys

Grønne planter som trenger lite lys

Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Alle kan lykkes med planter innendørs, det gjelder bare å velge de riktige plantene.


Grønne planter som trenger lite lys

Kjøp gjerne grønne planter med litt tykke blader, de krever lite stell. Et annet rå er å se på plantens farge. Er den mørk grønn , vokser den sannsynligvis opprinnelig et sted der det er lite lys - som på skogbunnen i jungelen. Har planten spettete blader, trenger den litt mer lys , forteller Bergh.


Du skal ikke tro at alle planter som setter blomster er skjøre. Denne planten er en selvforsynende bregne som ikke trenger sollys. Bregnens blader skades hvis planten får for mye sol. Venushår-slekten består av cirka 2forskjellige arter, så det er nok å velge mellom.


Det eneste du trenger å gjøre for holde den blomstrende er å vanne den tre ganger i uken og fukte bladene en gang iblant. Det finnes flere sorter å velge mellom med gule og hvite striper eller helt grønne blader. Planten kommer fra Afrika og tåler både mye og lite lys , men det den ikke er så glad i, er å få for mye vann. Grønne planter som trenger lite omsorg.


Men hvor mye vann trenger plantene uten at de hverken drukner eller. Innendørs planter som trenger lite lys Alle innendørs planter trenger litt lys for fotosyntese. Men hvis ditt hjem eller kontor har bare dårlig lys på grunn av omkringliggende trær, andre bygninger eller små vinduer, vil noen potteplanter fortsatt blomstre. Noen skal ikke ha det for varmt, mens andre må ikke fryse. Ja, jeg snakker så klart om planten.


Grønne planter som trenger lite lys

Det er lite som er mer stilig og trendy enn grønne planter i hjemmet, og jo flere jo bedre. Lyset er avgjørende for plantene, og noen arter trenger mer lys enn andre. Hvert hjem tilbyr forskjellige forhold for plantevekst, så velg de innendørs planter som trenger lite lys og blir best dyrket i ditt hjem.


Et rom på nord-øst-siden av huset får lite sollys og det blir raskt ganske kaldt der. Men jeg vil likevel ha noen grønne planter der for å friske opp. Har noen tips til en plante som tåler å stå i lite lys ? Planter med brokete blader trenger mye lys for å få fine tegninger, men gullranker klarer. GigaGunstig is dé site om In Lite te vergelijken!


Grønne planter som trenger lite lys

En sukkulent som står for lenge for mørkt vil begynne å strekke seg. Planten er også svært lettstelt, og skal ikke ha for mye vann. Den er enkel å ta vare på tross lite lys på vinteren. Navnet hentyder til sjømenn som klarte å ha denne i skip, tross de små vinduene som slapp inn veldig lite dagslys på skipene, forteller Brekke.


Den heter sjømannstrøst på norsk. Husk imidlertid at alle planter trenger noe lys for å leve, og jo mindre lys som er tilgjengelig, desto mindre vann trenger planten , og motsatt, sier Røyneberg. Slik planter du frukt­trær og bærbusker Plantene du fint kan glemme å vanne.


Planter med tykke blader lagrer vann inni bladene, og liker derfor å bli glemt i perioder. Inneplanter som trenger lite lys og som passer fint i stua. Den er lettstelt, trenger lite vann og tåler både sol og skygge. Disse plantene passer for deg uten grønne fingre.


Potteplanter som trenger lite lys. Har du kremplanter hjemme hos deg? Så de er en smart og kul dekorasjon ide som vi anbefaler. Ved å variere med store og små potteplanter, kan du skape et fint, grønt miljø i stuen, når plantene i hagen er på hell. Fra oktober til februar trenger grønne planter kun gjødsel én gang i måneden.


Bruk flytende plantenæring som du blander ut i vann. Stelletips grønne planter : Vanning: Generelt kan man si at grønne planter trenger lite vann, jo tykker bladene er, jo sjeldnere trenger de å vannes. De fleste grønne planter ønsker å tørke opp mellom hver vanning. Vann med romtemperert vann. Innreder du med planter kan du raskt skape varme og god stemning i hjemmet ditt.


Ikke grønne fingre, sier du? Du kan enkelt lære hvordan du unngår å ta livet av dine grønne vekster. Her guider vi deg til et utvalg planter som trenger minimalt med pleie og omsorg.


Andre planter som trenger lite lys. Finnes det noen grønne planter som vil kunne like seg der? Har forsøkt noen forskjellige, men de dør ila noen uker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg