torsdag 20. april 2017

Badehåndkle med hette

Badehåndkle med hette

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn laveste nettpris her. Sammenlign pris med oss. Dere har kanskje et barn som bare må ha et badehåndkle med råfett Frozen-motiv?


Badehåndkle med hette

Vi har massevis av lekre og barnevennlige badehåndklær til barn i alle aldre, både med og uten hette. Ta en titt da vel, det du ikke finner av badehåndklær til barna her inne, det finnes ikke! I tillegg til et fantastisk utvalg vektlegger vi bærekraftighet og økologisk produksjon. Du kan føle deg trygg på at dine barn leker med leker som holder mål og at babyutstyr og barneutstyr holder høy kvalitet når du handler hos oss.


Et badehåndkle i bomullsfrotté med hette. Hetten har fastsydde ører på toppen og brodert motiv foran. Henger på ene langsiden. Avslutt badetiden med et koselig og mykt badehåndkle med hette. Produsert i 1 økologisk bomull.


Avhengig av hvor du kjøper håndklærne er målene litt forskjellige, men det har ikke så mye å si. Ensfarget badehåndkle med hette i myk økologisk bomull. Minions badehåndkle med hette.


Vårt hettehåndkle baby er et badehåndkle av bomullsfrotté med hette for de aller minste. Håndkleet er supermykt og praktisk i 1 økologisk bomull med god absorberingsevne. Denne vakre, myke badekåpen med hette må oppleves. Den er den perfekte gaven til dine nære og kjære og til deg selv. Pure badekåpen passer like godt til han og henne.


Badehåndkle med hette

Romslig modell med hette , belte og to skikkelige lommer. Deilig, mykt badehåndkle fra BabyZoo med hette , så de små kan holde varmen etter bad. PÅ LAGER - Sendes normalt samme dag. Kan vaskes i vaskemaskin, ºC. Baby Born elsker å bade, men det som er enda bedre er å bli pakket inn i det deilige håndkledet sitt etterpå.


Hun kan sitte og kose seg i håndkledet mens hun. Med den fantastiske sommeren vi har hatt nå, er badehåndkle med hette nesten helt nødvendig for de aller fleste! Jeg har sydd et slikt, det er veldig, veldig enkelt, og om noen ønsker gratis mønster på et slikt håndkle så finner du dette her.


Badehåndkle med hette

Er du helt nybegynner eller har ALDRI sydd før? Praktisk badehndkle i frott med hette. Stripete kantbnd og kaninansikt med rer p hetten. Du finner ogs andre Hndklr produkter fra Sleeping Forest hos Lekmer.


No Poncho-hndkle med hette i marine. Supermykt badehåndkle med hette og ører fra Homeyness. Perfekt å svøpe babyen i etter badet. Et skikkelig mykt og søtt badehåndkle med hette med kaninansikt og ører. Badehåndkle med Libertymønster.


Laget i myk frotté av økologisk bomull. Tenk så deilig det er å bli inntullet i dette myke badehåndkleet i 1 bomull etter et varmt og morsomt bad. Med Ole Brumm blir alt mye morsommere!


Størrelse: x cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg