mandag 24. april 2017

Biltema sykkelstativ hengerfeste

Sykkelstativ til markedets beste priser. Alltid rask levering og års garanti! Knallbra sykkelstativ til sykler. Alle syklene har eget feste.


Bare ett sykkelstativ tålte kollisjon i lav hastighet, og flere av sykkelstativene lagde riper i testbilen, viser NAFs nye test av åtte sykkelstativer til bilens hengerfeste. Nordmenn er et aktivt folkeslag. Det kunne ikke vært enklere å finne et sykkelstativ for tilhengerfeste som passer perfekt til deg og bilen din. Test av sykkelstativ.


Perfekt løsning for biler som ikke har hengerfeste. Biltema i nettbutikk i Norge, NB! Monteres enkelt ved hjelp av spennbånd på bakluken. Passer sedan, hatchback og stasjonsvogn. Lastekapasitet: maks.


Sammenleggbar konstruksjon av stålrør. Denne tåler opp til kilo og har plass til tre sykler. Den er sikker under kjøring, og består alle delprøver i kjøretesten, men gjør det dårligere i kollisjonstesten enn vinneren. Det finnes ulike løsninger får å trygt ta med seg sykkelen i bilen. Selv om stativet i kollisjonsøyeblikket løsner på kula, henger stativet fortsatt på.


Tilhengerfestemonterte sykkelstativ er kanskje den mest bekvemme og sikre måten å transportere sykler på. Med en slik holder trenger du ikke å løfte sykkelen så høyt. Solid og robust sykkelholder med plass til opptil to sykler.


Biltema sykkelstativ hengerfeste

Til Ø mm trekkrok. Med et sykkelstativ til bil kan du trygt og enkelt ta med sykkelen hvor som helst. Hos XXL finner du et stort utvalg som passer perfekt til deg og bilen din. Skaff deg et sykkelstativ til bilen din slik at du kan ta med syklene dine hvor som helst – på en.


Solid sykkelstativ med plass til fire sykler. Laget i galvanisert stål. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. De festes på tilhengerfestet, så du trenger ikke grunnstativ.


Et sammenleggbart, kompakt og brukervennlig sykkelstativ for hengerfeste , for alle typer sykler. Thule VeloSpace XT - inkl. Det må ikke kopieres de viste data, og særskilt ikke hele databasen. Terrengsykkel, terrengsykling, stisykling, utfor og sykling.


Det er også det klart dyreste. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Omtale av sykkelutstyr, sykkeltester, sykkelritt, arrangenment og guider til stier og opplevelser. Smart løsning gjør det mulig å koble flere stativer sammen og lage plass til flere sykler.


Verken pris eller monteringsvansker bør være unnskyldning, mener han. Platen med lys og nummerplass festes på stativet eller på sykkelen. Enkeltstativ til parkering av sykler. På utkikk etter et sykkelstativ til bil? Av og til skal man frakte en enkel sykkel noen få kilometer, andre ganger skal man ha med godsykkelen på langtur.


Her er et sykkelstativ for den som vil være sikker på at sykkelen er like fin når du kommer fram. Stativet er for tilhengerfeste og tok oss noen minutter å tilpasse første gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg