mandag 3. april 2017

Farge stue 2016

Farge stue 2016

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene.


Farge stue 2016

Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet. Interiør og farger handler også om mote – og det at catwalken er en naturlig inspirasjonskilde er hevet over enhver tvil. Vi i Jotun simpelthen elsker denne lampen fra Flos. Den er moderne, samtidig som den har et snev av tidligere tider over seg.


Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Det er mange som mener noe om veggfarger, men det viktigste er at man finner en farge man selv er komfortabel med. Husk at lyset har veldig mye å si for hvordan en farge vil. Varme farger i stua. Gult er en farge som stimulerer oppmerksomheten vår, og gjør oss opplagte og konsentrerte.


Farge stue 2016

Vi ser mer og mer interesse for gyldne toner, og det har allerede gått mange fargeprøver av Refined Yellow. Mørke farger i stua 04. Vi tør mer og mer når det kommer til farger. Og flere går fra helt lyse interiør, til mørkere farger og innredning. Her er noen tips til deg som vil ha mørke farger i stua.


Ikke tenk hvert rom hver for seg. Det gjelder også deg som skal først bare skal pusse opp kjøkkenet…for så å ta stuen til neste år. Ved å tenke gjennom farge og materialbrukens konsekvenser i hvert rom, samt i helheten, oppnår du en god flyt gjennom boligen. Dette vil oppleves som en god atmosfære.


Farge stue 2016

Sistnevnte to farger kan da oppleves hakket mer gule. Blått er en farge vi har hørt mye om de siste årene, men jeg tror likevel at vi vil se en del blått fremover. Skagerak Edge tekanne står høyt på min ønskeliste i år.


Vi velger mer personlig og det blir viktigere å ikke bare ha den samme fargen som alle andre, sier fargeekspert Dagny Thurmann-Moe. I stedet er farger som blått, grønt og blågrønt på full fart oppover som de nye nøytrale fargene. Gulvlistene er malt i samme farge , med LADY Supreme Finish Matt, for å gi et helhetlig inntrykk.


Taket er gjenbruk av gamle materialer. REFINED-paletten inneholder en rekke nye farger , både vakre grønne nyanser og tidsriktige gyllengule toner. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Oppussing stue : Her er årets fargetrender. Interiørtrender beveger seg relativt sakte, og akkurat nå er vi er inne i en trend der vi beveger oss fra litt farger – til mer farger.


Vi er også på vei inn i et nytt tiår, noe som gjerne markerer store endringer. En hyllest til farger. Har du funnet fargen din til stuen ? Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua. Hvis du vil leke med farger og fargelegge rom i alle mulige farger , trykker du på ’Se flere farger ’ og prøver vår store fargevelger. I vår guide her på siden får du dessuten veiledning og how to-guides til stueprosjektet ditt.


Jungelliv i den norske stua. Hansen kan dessuten fortelle om en trend som vil falle i smak hos mange som har følt litt på vinterbluesen de siste månedene. Mange har kanskje lagt merke til dem allerede - den tropiske jungelen. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass.


Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer. Når det gjelder kjøkken, viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg