fredag 14. april 2017

Styling av leilighet bergen

Flere leiligheter til salgs i nydelige Bergen. Se våre prosjekter her! Sandsliåsens beste tomter! Vi gir deg gode grunner. Trygg og sikker lagring. Lager til leie i Bergen. Selvbetjent minilager. Book en Leilighet i Bergen. Bekreftelsen kommer med en gang.


Skal du pusse opp eller trenger rådgivning og hjelp til innredning? Vi bistår deg gjerne med valg av farger, møbler og interiør for å gjøre din bolig spennende, personlig og delikat. Vi ønsker å hjelpe deg som skal selge bolig eller deg som kan tenke deg å få det fint hjemme, men ikke helt vet hvor du skal begynne. Boligstyling Bergen Boligstyling Bergen er et nytt og innovativt firma.


Kontakt oss i dag for gratis befaring, boligstyling er lønnsomt for deg - vi kan øke dine verdier. Her får du den komplette pakken av våre interiørkonsulenter. Vi bruker moderne møbler fra kvalitetsleverandører, og i samråd med megler tilpasser vi interiøret til nettopp din bolig og dens målgruppe. Har du spørsmål vedrørende boligstyling er det selvfølgelig helt uforpliktende å ta kontakt med oss! Vi har på kort tid opparbeidet oss en stor kundegruppe og lager av møbler.


Bergen boligstyling jobber med stylistveiledning for boliger i forbindelse med salg og. Mange tenker ikke over at om møblene er ti år gamle, vil også leiligheten se ti år gammel ut. Du trenger ikke skifte ut alt, det hjelper å få inn nye detaljer som gir en følelse av at den er tidsriktig. En miks av nytt og gammelt er fint. Det kan se veldig rotete ut hvis man har mange ting stående fremme i boligen.


Styling og oppussing. På lik linje med Intro Interiørdesign jobber de uavhengig, men med mange faste kunder i form av ulike meglerhus. Alle priser inkluderer full styling , leie av møbler og stylingeffekter, levering og henting fram til leiligheten er solgt eller uker fra visning starter.


Styling av leilighet bergen

Forlengelse av leie etter uker er av stylingprisen pr. Fakturabetaling med dagers forfall etter salg. Det er typisk at leiligheten er på sitt fineste når vi skal flytte fra den, sier Helge. For første gang er vi fullbooket flere uker frem i ti sier Hilde Kristine Hugsand. Hun er daglig leder i Intro interiørdesign, som blant andre tjenester tilbyr styling av leiligheter som skal legges ut for salg.


Leieperiode på inntil uker. Kun av beløpet betales pr uke. Boligstyligsten har flere konkrete råd for hvordan du kan style din egen leilighet før visning. Nøstegaten 7 Pb Bergen. Små leiligheter virker mindre uten møbler, og store kostbare leiligheter trenger flotte møbler.


Effekten av styling kan dessuten vise seg å være svært lønnsomt. Ute- styling : Liten kr. Prisene våre inkluderer befaring, levering, boligstyling, henting. Ved forlengelse etter uker beregnes av kontraktsbeløpet pr. Ane og Benedikte er hyggelige, pliktoppfyllende og profesjonelle.


Og de leverer kvalitet i alle ledd. De er også helt rå på styling og vet akkurat hva som skal til for å fremstille en bolig på best mulig måte. Kronstadparken ligger rett ved Bybanen og med kort vei til sjø og fjell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg