torsdag 6. april 2017

Tips soverom

Vi har samlet et knippe soverom som virkelig får frem luksusfølelsen. La deg inspirere av disse overdådig flotte rommene – og få tips til hvordan du skaper stemningen selv! Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.


Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i.

Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Sov godt med blått soveorm 29. Mange vil ha det blått på soverommet. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud.


Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.

Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Mer lys, luft og plass å bevege seg på kan gjøre at selv små og mørke som fremstår som større og luftigere enn det de i realiteten er. Trenger du tips til hvordan du kan innrede soverommet? Se hvilke sengesett vår innkjøper anbefaler av de mange nyhetene og få inspirasjon til ditt eget soverom.


De fleste vil også at soverommet skal være lunt og innbydende. Her har vi samlet ti tips som er både praktiske og som bidrar til et koselig soverom på hytta. Kontraster i materialer kan bidra til å skape et spennende interiør. De mørke tømmerveggene kommer enda bedre frem ved siden av de delikate, hvite blondene.


Her trenger du godt lys når du skal finne frem i klesskapet eller lese på senga, og litt dusere lys når du må ut av senga midt på natta og helst ikke vil våkne. Få laget et fint hodegjerde – det er en rimelig investering som gir mye effekt. Mal med mørke farger – et soverom tåler en langt mørkere fargeskala enn andre rom. Prioriter belysning – velg en morsom lysekrone eller en dekorativ lampe fremfor et kjedelig takpunkt. Få nyttig informasjon og gode tips om gardiner, puter, dyner og sengesett her.


Les mer og bli inspirert i dag! Det å pusse opp et soverom kan gjøre mye for boligen i sin helhet.

Det er mange som bestemmer seg for et slikt prosjekt, men som synes jobben blir for stor. Hvis du aldri før har pusset opp eller forandret et rom hjemme, burde du definitivt finne noen som har dette som fagfelt. Her er tips til hvordan du kan få et lekkert soverom med en lun og god stemning.


Vi har akkurat bygget nytt hus og deler vår inspirasjon til soverommet! Da vi skulle velge farge til soverommet, leste vi om fargepsykologi på soverommet her. Tips til belysning på soverom. Det er et rom for avslapning eller romanse, men soverommet blir også. Soverommet er et sted du bruker store deler av tiden din i. Finn den perfekte sengegavlen til din seng – tips du bør lese.


Sengegavlen er noe av det første som blikket faller på når du kommer inn i et soverom. Den setter tonen stilmessig, og skal dessuten være behagelig å hvile kroppen og hodet mot. Her er våre fem tips å ta med seg når du skal velge riktig sengegavl til sengen din. Her får du ti gode tips som kan hjelpe deg til å få det beste ut av soverommet ditt: La sengen spille hovedrollen. Selv om rommet er lite, trenger ikke sengen være beskjeden.


Heng gjerne opp en flott sengehimmel og lag eller kjøp en flott sengegavel. Tenk kreativt når det gjelder sengegavel. Kjedelige soverom er triste!


Sprit opp soverommet med våre morsomme og annerledes ting og innredning! Gjør garantert sovingen, mamma-pappa-leken, oppvåkningen (eller hva du nå gjør på soverommet) morsommere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg