tirsdag 25. april 2017

Butinox kul

BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger.


Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Butinox har alltid vært kjent for god kvalitet, men er i tillegg opptatt av helse og miljø. Samtlige av de vannfortynnbare produktene i Butinox Interiørserien er helt løsemiddelfrie og oppfyller de strenge kravene til både EU-blomsten og Svanemerket. Logg inn for å følge dette.


Av AnonymBruker, Februar 12. Lister og vinduer: Butinox Interiør silkematt, farge hvit – SCANOX. Fargevalget endte på Kveldsdis fra Butinox.


Denne gråblå fargen oppleves kjølig og sval, syntes det ble en utrolig kul kontrast til den lysgrå husveggen som er. Yttergangen har jeg valgt å male i fargen KUL fra Butinox. Sjenken er bare et av vellykkede bruktfunn som Linnea har gjort, og hun er veldig glad i møbelet. Den gjør seg virkelig i stuen som ellers er innredet med utelukkende moderne møbler.


Jeg er stor fan av bruktbutikker, og trives ikke overraskende veldig godt i loppesesongen. Når det er sagt, er det nok finn. Det gjør malejobben raskere og enklere! Legg merke til hvordan fargene på interiøret går igjen i hele rommet. Det gir rommet et gjennomført stil, og vi digger det!


Butinox kul

Sjekk den kule lampen! Slik var stuen innredet ved visning. Silje har gjort hele jobben selv. Malt vegger, bygget seng og skrivebord. Ved å male bare halve rommet kan du skape et lekent uttrykk og en linje som er gøy å bruke som en del av dekoren.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Bomull, egghvit eller klassisk hvit? Hvilken hvitfarge passer til hva?


Butinox kul

Steampunk - nytt for meg, men uttrykket i seg selv er jo kult nok! Vår fargedesigner viser deg Jotun LADY sine vakreste blåfarger. I tillegg kommer hun med forslag til farger du kan kombinere med. Du kan oppnå mange kule effekter ved å male en stol.


Ikke kvitt deg med stolene du er lei, bare fordi du tenker at det er enklere å kjøpe nye. Det er enkelt og raskt å male en stol - med effekter eller uten. Her kan du se noen forslag til ulike måter du kan male stolene dine på. Men først - Slik maler du en stol i én farge: 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg