onsdag 26. april 2017

Jotun interiørbeis valnøtt

Jotun interiørbeis valnøtt

Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Bli inspirert av det interiørbeis -fargekartet fra LADY.


Jotun interiørbeis valnøtt

Fargene i interiørbeis -fargekartet er nøye satt sammen for å fargesette treverket på en naturlig måte, forteller Jotuns Globale Fargesjef, Lisbeth Larsen. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. En naturlig matt og transparent finish skaper en lun og god atmosfære. Se det nye fargekartet her. Nå kan du bruke Jotun Kvist- og Sperregrunning.


Fordelene med interiørbeis. Interiørbeisen inneholder ingredienser som motvirker treets gulning over tid. Et eget oppslag er også viet til JOTUN Panellakk.


Jotun interiørbeis valnøtt

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Flere hytter å bli inspirert av: Drømmehytte i skogen, Oppussingsprosjekt i Kragerø. Sjekk også ut våre hyttesider på jotun.


Skal du male gulnet panel eller beise med interiørbeis ? Har du gulnet panel som du ønsker å beise? Visste du at ved å bruke den nye interiørrensen, Jotun Spesialrens gulnet panel, kan du rense panel og så velge akkurat hvilken beisfarge du ønsker. Håper du fant en fargepalett som passer til din hytte! Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Dette betyr at panelt vil holde seg vakkert over tid! Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Vi har nå bygd på soverom og gang og her har det blitt montert hvite MDF-plater, Tak-ESS takplater og hvite lister. Med interiørbeis gir du rett og slett hytta den ekstra lille piffen den trenger for å skinne. For at resultatet skal bli best mulig og for at du skal unngå de vanligste tabbene, har vi snakket med Anne Favretto, Regional Brand Manager i Jotun. Vi har beiset veggene på kjøkkenet på hytta med interiørbeis , farge Valnøtt og veggene i stua med interiørbeis i fargen Zen sand.


Det er åpent mellom de to rommene. Dører og lister er per i dag malt røde. Jeg ønsker tips til en farge jeg kan male dører og lister i. Lady pure nature interiørbeis gjør det enkelt å få et suverent resultat.


Det hvite i første strøk demper noe av det gule i treverket og fargen blir renere. Beis panelhvit ltr ekstra hvit 74- per spa Kjøp. Den matte gir overflaten fremhever den vakre strukturen i treet.


Jotun interiørbeis valnøtt

LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Produktet er enkelt å påføre og gir et suverent resultat. Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør, f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel. Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett.


Jeg legger på ett fyldig strøk med beis i hele bordets lengde før stryker ut med tørr pensel så det blir jevnt. Gi ditt treverk en naturlig overflate med interiørbeis. Med et stort utvalg farger kan du finne din personlige stil og sørge for å fremheve strykturen i treet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg