onsdag 19. april 2017

Norema kjøkken fronter

Norema kjøkken fronter

Kjøkkenfronter og prisgrupper. Vi har ulike kjøkkenfronter å velge blant. Nedenfor følger pris for alle våre kjøkkenfronter.


Alle kjøkkenfronter på de følgende sidene er utstyrt med ”Prisnøkkel”. Prisen som oppgis, er rettledende for hva den enkelte modell koster i det kjøkkenoppsettet som vises på bildet under. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken.


Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema. Kontakt oss hvis du ikke finner riktige mål. Bestill nye fronter til ditt kjøkken : Velg mellom våre profilmodeller som er vist nedenfor, på hvert produkt kan du så velge ønsket folie.


Norema tilbyr et stort sortiment av kjøkken , basert på egenmontering. Du får samme høye kvalitet som Noremas ferdigmonterte skapmoduler, men til en lavere pris, når du gjør litt av jobben selv. Basic Collection gir deg noen viktige fordeler med på kjøpet. Vi tar oss god tid til deg når du kommer til oss med dine ønsker og behov. Hvilke detaljer legger dere vekt på og hvilke funksjonelle løsninger ønsker dere i hverdagen?


Tenk på hva dere vil ha og velg løsninger som er tilpasset deres behov. Spar penger på å fornye det du allerede har. En kjøkkenfornyelse er både tidsbesparende og billigere enn et nytt kjøkken. Vurder å bytte hengsler om du bytter fronter , hengsler er tradisjonelt det som slites ut først på et kjøkken. Har du litt flaks kan det hende at skapene dine har samme mål som frontene til en annen kjøkkenleverandør.


Norema kjøkken fronter

IKEA på sin side byttet ut sine kjøkkenmodeller for noen år siden, som kan gjøre det vanskelig å finne nye fronter til ditt gamle IKEA- kjøkken. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Vi veileder deg når du skal velge nye kjøkkenfronter.


Og når du har tatt ditt valg, håndterer vi alt det praktiske. Først tar vi mål hjemme hos deg for å sikre at alt blir riktig. Etterpå lager vi dine skreddersydde kjøkkenfronter. Se alle våre kjøkkenfronter her.


Norema kjøkken fronter

Norema kjøkken Time har en klassisk front med elegante linjer og sporfrest speildekor i dørene og de høye skuffene. Fåes i malt utførelse i tre delikate nyanser: Hvit, og Dis. Typisk nostalgimodell som innbyr til å bygge tradisjonskjøkken i landlig stil.


Kjøp kjøkkenskapdører til en god pris på HTHs nettbutikk. Nye kjøkkenfronter – med maling og nye grep Om kjøkkenet ser gammeldags og trist ut, så vil det å shine opp kjøkkenmøblenes fronter gjøre en stor forskjell. Gjør Det Selv og spar penger her. Vi viser deg forskjellige muligheter du har til å renovere skapfrontene - her er noe for enhver smak.


Ta kontakt med din Byggmakker så finner vi ditt drømmekjøkken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg