mandag 3. april 2017

Hey'di råsterk gulvmaling

Elastisk, akrylbasert betongmaling. Merkevarene til lave priser. For å oppnå god heft bør slike flater mattes eller ripes opp. Hey’di Råsterk Gulvmaling. Maling til industrigulv og garasje.


Beskrivelse og egenskaper. Industri- og lagergulv, garasjer, verksteder, kjellergulv, vaskerom. Overflaten må være tørr, ren og støvfri, fri for olje og fett. Bruksområder er industri- og lagergulv, garasjer, verksteder, kjellergulv, vaskerom.


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Du trenger ikke fylle inn både e-post og telefon, oppgi den måten du ønsker å bli kontaktet på. Dine personopplysninger vil ikke bli lagret i en periode utover det som er nødvendig. Klikk her for å lese mer om personvern.


Kjøp gulvmaling hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser. Vil ha gulvmaling som er sterk nog tåler mye. Har lest om noe som heter Heydi råsterk og om tokomponentmaling.


Hey di Sealer Waterproofer en fargeløs tettevæske på basis av silikatforbindelser (vannglass) som benyttes til tetting av betong- og pussoverflater. Fargeløs væske på basis av. Råsterk maling til industri, verkste garasje og bolig. Halvblank, vannbasert 2-komponent epoksymaling, beregnet for.


Hey'di råsterk gulvmaling

Forbehandling og maling av tidligere malt betong - video fra Nordsjø. Hey`di Gulvmaling Råsterk til industrigulv og garasje. Ferdige produkter kan benyttes både inne og ute.


Heydi Råsterk Gulvmaling ltr til industrigulv og garasje. Pris på hey di råsterk gulvmaling. Hva burde jeg da satse på? Blir det bra selv om jeg ikke gjør dette?


Hey'di råsterk gulvmaling

Obs Bygg er størst og best på maling og tilbyr til og med salg av maling i nettbutikken! Epoxy gulvmaling Sikafloor 2fra Sika, er en 2-komponent, løsemiddelbasert økonomisk, farget epoksymaling og forsegling, til betong og sementbaserte underlag. Sikafloor 2epoxymaling kan tilsettes opptil med epoxyfiller for å gi en fyldigere maling.


Finn riktig produkt til ditt interiørprosjekt her. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Forbruk: liter dekker 5-m² pr. Pakning: og liters spann.


Hey'di råsterk gulvmaling

Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong. Ekstrem god vedheft til alle underlag. TreStjerner Gulvmaling anvendes på tre, betong, og laminatgulv.


Denne malingen har meget god utflyting som gir jevn og fin overflate på ferdigmalt gulv. Skal til å male et betonggulv med 2komp epoxy-maling. Det som er, er at gulvet nå har et par stygge hakk.


Hey'di råsterk gulvmaling

Ikke så veldig dype, men vil helst ha en slett og glatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg