mandag 17. april 2017

Solgardiner

Mens tradisjonelle rullegardiner, persienner o. Avviser inntil av varmen og fjerner av UV-strålene. Hvordan bestille Lumon solgardiner ? Lumons plisserte solgardiner kan bare bestilles i forbindelse med bestilling av Lumon balkongglassystem, glassrekkverk, glassterrasse eller glasstak. Lumon-gardinene er alltid kuttet for å passe til glassrutespesifikke dimensjoner.


Vår salgskonsulent er klar til å presentere de ulike tilgjengelige modellene.

Foruten å beskytte mot varme og sjenerende sollys beskytter riktig solskjeming møbler og inventar mot bleking og falming. Solgardiner tilbyr ulike løsninger for sol- og innsynsskjerming. Om man ønsker å skjerme mot varme og lys eller innsyn er det ofte ønskelig å beholde utsynet. Se vårt utvalg av dekorative og funksjonelle gardiner her.


Rullegardiner er klassikeren innen innvendig solskjerming som sikrer jevn og pålitelig drift. Innvendige persienner benyttes ofte for å stoppe innsyn eller for lysblending. Hos oss finner du kun produkter av høy kvalitet.


Vi har alltid et godt kjøp på ferdigsydde gardiner til alle husets rom.

Stort utvalg av ferdigsydde gardiner på nett. Gardiner med maljer, rynkebånd og lystette gardiner. Flere størrelser, farger og mønster. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk.


Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag! Innvendig solskjerming finnes i flere forskjellige former: lameller, persienner, rullegardiner med mer. Bli kjent med våre dekorative og funksjonelle løsninger her.


Har du et vindu litt utenom det vanlige, har du mye innsyn, ønsker du moderne minimalistiske løsninger eller ønsker du funksjonelle gardiner, så har vi løsningene. Se våre priser på markiser i nettbutikk - det tar sekunder. Markiser i pulverlakkert aluminium. Legg til postkode for pris.


Sheltex solgardiner er opbygget af lamineret polyesterfilm som har en tynd belægning af aluminium mellem lagene, polyesterfolien er indfarvet i smukke neutrale farver, mens aluminiummet, der er så tyndt at du kan se klart igennem, bortreflekterer solens varmende og skadelige stråler. Aasen Solskjerming er ekspertene på solskjerming. I mer enn år har vi kun satset på dette området. Derfor kan vi garantere deg høy KVALITET!


Vi setter høye krav til leveringsdyktighet. Gratis materialprover innan du beställer.

Standardstorlekar eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg