torsdag 20. april 2017

Design stumtjener

Kjøp enkelt online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Sammenlign pris med oss!


Se våre solide knagger og stumtjenere som både gir deg orden og oversikt, men som også skaper en helhetlig stil i hjemmet ditt. La deg inspirere av mulighetene her!

Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Denne nettsiden bruker funksjonelle og analytiske informasjonskapsler (cookies) for at nettstedet skal gi deg.


Stumtjenere og garderobeutstyr, skohyller på tilbud. New Minarett stumtjener. Vi tar forbehold om feil i oppgitte priser samt informasjon om produkter og kampanjer.


Se vårt flotte utvalg av stumtjenere i høy kvalitet og i flere prisklasser på unoliving.

Hos oss får du alltid et kjempeutvalg av møbler og fri frakt på. Et hjem med personlighet trenger en unik og spesiell design. Lidenskapen for interiørtilbehør dannet grunnlaget for etableringen av selskapet Frost Design. Wishbone leveres i flere flotte fargekombinasjoner. Plasser den i gangen eller på soverommet og få et godt alternativ til knagger eller klesskap.


En stumtjener er et klassisk, stilig og ikke minst praktisk møbel i ethvert hjem. Vi har ulike farger, størrelser og design som passer alle typer hjem. Dersom du ikke er registrert kan du følge objektet på e-post.


Billige stumtjenere i ulike design , farger, størrelser og materialer. Finn de beste prisene på nettet. I vår samling har vi fortsatt en stumtjener hvit eller stumtjener svart og mange andre farger. Alltid års garanti! Våre varer er laget av ulike materialer.


Til klær i gangen har vi også stumtjenere som kan hjelpe deg med jakken din når du kommer inn av døren. Klik på billedet og se mere.

Kaari stumtjener er stabil også om vekten er ujevnt fordelt. Gestus Valet er en flot og stilren stumtjener , hvorpå der er fin plads til ophængning af alt fra vinterfrakker til tørklæder og hatte. Krokene tåler også tyngre vekt. Kaari er designet for å kunne fungere både som en enslig henger eller i gruppe, og er et eksempel på et moderne og minimalistisk design. Solide stumtjenere, knaggrekker, hattehyller, skohyller og paraplyholdere.


Alt du trenger for en funksjonell og pen garderobe i entréen - rask levering. Bestilte over nettet, denne stumtjener , fik hurtig svar om jeg kunne hente den i butikken, hvad jeg gjorde dagen efter. Er yderst tilfreds med bestilling og afhentning, personalet er meget professionelle. Praktisk klesoppbevaring gir personale og gjester mulighet til å enkelt henge fra seg klærne.


Vi i Gerdmans har stilfulle løsninger. Trompet Coat Stand stumtjener i beiset mangotre fra matter Design. Stilrent og praktisk design Hos oss finenr du som nevnt et stort utvalg av forskjellige stumtjenere.


Fx kan du hos oss finne en klassisk stumtjener i trel, som med garanti vil tilføre noe rustikt og tradisjonelt til hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg