torsdag 6. april 2017

Boots apotek tromsø

Boots apotek tromsø

Finn nærmeste apotek på apotek1. Vår kunnskap - din trygghet. Hyllene våre er fylt av de råeste produktene fra de hotteste merkevarene. Bestill enkelt og raskt på nett i dag!


Boots apotek tromsø

Lei av lang kø på apoteket? Fri frakt over 199kr. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Boots online: Creëer je eigen stijl.


For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Kjøp raskt og trygt fra vårt nettapotek og få gode råd og tips i forbindelse med sykdom og medisiner. Få varene tilsendt eller hent i et.


Boots apotek tromsø

Vårt apotek i Tromsø har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Tromsø i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek. Velkommen til Apotek Stortorget i Tromsø ! I våre lokaler ved Stortorget er det lett å komme inn, også for deg med barnevogn og rullator.


Vi som jobber her er opptatt av å være imøtekommende for å hjelpe deg med gode råd og god service. Her kan du få ekspedert dine resepter, få veiledning og informasjon, samt handle i vårt store selvvalgsområde. Hos oss blir du møtt av et tverrfaglig team med farmasøyter, apotekteknikere og to hudpleiere.


Dette for å tilby bred kompetanse og gi deg den beste veiledning og service. Søk etter andre foretak i kategorien Kjemikere i. Alle apotek i Tromsø. Det finnes flere apotek i sentrum av Tromsø og i byens kjøpesentre. Apotekene som ligger i kjøpesentre holder åpent så lenge kjøpesenteret er åpent. I sentrum av Tromsø er f. Nerstranda senter åpent fra kl.


Vi er åpen -og - 18. Dette fordi vi liker å hjelpe våre kunder og alltid setter dem først. Derfor trenger vi deg med på laget! Gjesteparkeringen ligger nedenfor den kommunale legevakta på nordsida av UNN Tromsø. Sving inn til venstre fra Sykehusveien når du kommer på høyde med sykehusbygget.


Det er betalingsautomater på parkeringsplassen. Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg