fredag 14. april 2017

Magnor karaffel

Magnor karaffel

Kjøp karaffel trygt og enkelt på nett. Se hele utvalget her! Magnor glassverk historisk i Norge. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.


Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Dekanteren, med sin originale form og spesielle tommelgrep inviterer deg til å holde og servere med stil og følelse.


God Jul mini akevitt karaffel. Liten akevitt karaffel med glass som kork. ROSENDAHL VANNKARAFFEL GRAND CRU 9L Vannkaraffel i Rosendahls Grand Cru serie. Den rommer liter og har et elegant design i glass med et bånd rustfritt stål.


Magnor karaffel

Kjøp og selg karaffel på auksjoner og til fast pris på QXL. Vi har mugger og karafler fra kjente merkevarer som Rosendahl og Eva Solo. Søkeordene er hypermoderne, slanke og forførende!


La Simen Staalnackes unike design forvandle hjemmet ditt. Med sin originale form og spesielle tommelgrep, inviterer deg til å holde og servere. Tre av glassene har dessverre fått skal i kanten.


STRØKEN MAGNOR KARAFFEL - i serviset Taffel - h 32. Selges av Savadee fra Sarpsborg. Best utvalg av flasker og karafler på QXL.


Her har designeren hentet sin inspirasjon fra norsk vinterlandskap. Orrefors vinglass med inngraverte markblomstmotiv og stk. Det følger også med en lekker karaffel , den har også inngravert et markblomst-motiv.


Glassmenageriet har et bredt utvalg av karafler, mugger, vaser etc. Her finner du et utvalg av det vi selger. Ordet kommer fra persisk qarâbah. Karafler er gjerne dekorert. Vi har karafler som står like fint fremme når de ikke er i bruk som fylt med vin og vann.


Veldig fin karaffel i flott kvalitet. Høyde med propp ca 37. Torget Til salgs Antikviteter og kunst Keramikk, porselen og glass. Bli den første som omtaler. Jeg pakker produktene godt inn og sender så fort jeg har mottatt betalingen.


Magnor karaffel

Du kan velge om du vil betale med kort via paypal, overføre til konto eller vipps. Det kan være vanskelig å beregne porto før varen er pakket. Betaler du for mye i porto, refunderer jeg beløpet. Som vann,vin,saft,iste o.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg