fredag 7. april 2017

Girlander europris

Nordens største utvalg! Lag julestemning med denne utbyggbare girlander ! Julepynten har varmhvite LED-lys og svært lavt strømforbruk. Girlanden kan brukes både innen- og utendørs (IP44) og kan enkelt skjøtes sammen til den lengden du ønsker (OBS! Maks girlander per tilkobling).


Girlander europris

Du kan velge mellom mange varianter lys til både trær og busker – store, små eller blinkende. Usikker på hva du skal velge? Fin vinterdekorasjon i hagen, på balkongen.


Bufret Lignende Minilys 2-pk LED timer for utebruk. Bufret Nydelig og elefant girlander som er super til borddekking. Kommer i flere ulike farger.


Girlander europris

Sommeren er like rundt hjørnet og hagemøblene har begynt å dukke opp i våre butikker. I tillegg kan du velge downlights eller spotlights som gir et godt basislys. Velg pynt som matcher temaet til festen, eller som går i samme farger. Kombiner gjerne flere varianter sammen. Europris byr på gode tilbud.


Velg for eksempel et girlander med vimpler og ett med sirkler og heng de sammen, men la de henge litt forskjellig i hvor dypt de henger, hvor de buer seg og lignende. De kunstige blomstene og plantene våre lukter ikke som ekte vare, men gjør mye med stemningen hjemme likevel. Dessuten visner de jo aldri. Se vårt store utvalg og lave priser på f. Alt du kan drømme om til jul.


Jul er pakker, ribbe og pepperkaker. Det er tenning av adventslys og nisser på trammen. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Juletrepynt, girlander , julehjerte En viktig del av jula er å pynte juletreet, og å henge opp juletrepynten er en koselig og moro aktivitet for både store og små. Miks og match ulike julekuler og farger for et lekent og spennende juletre, eller hold dere én eller to farger på juletrepynten for et roligere uttrykk. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Du kan også binde kransen opp av de grenene som skal synes. Form grener til en sirkel og bind de sammen med ståltrå eller bind sammen kortere grener til en girlander og bind så sammen til en sirkel.


Girlander europris

Kan beholdes enkel med kun grenene, eller dekoreres. Vi har Norges største utvalg av julebelysning og julepynt Finn lysslynger, girlander , juletrær og mye mer på nett her! Lysslynger - passer både inne og ute, drives med strøm, solcelle eller batteri.


Her finner du våre lysslynger som kan brukes året rundt. Se det store online utvalget av Utendørs julebelysning hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. Kjøp Utendørs julebelysning her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg