onsdag 12. april 2017

Behandle skinn

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Vi selger skinnmidler til å reparere og farge skinn , rense og rengjøre skinn. Også midler til å pleie, beskytte og behandle skinn. Her kan du handle midler til.


Skinn er et eksklusivt og varig materiale, brukt enten i bil, møbler, bekledning med mer. Det er meget viktig for skinnets kvalitet og levetid at det får riktig vedlikehold.

Vi har tiilgjengelig meget gode og trygge produkter , de samme som vi bruker profesjonelt for å holde skinn og lær i utmerket stand. Særlig tidkrevende er den heller ikke. Vinteren er spesielt hard mot skinn -interiør.


Kal tørr luft trekker fuktigheten ut av skinnet, derfor er det så viktig å behandle skinnet skikkelig før vinteren setter inn for fullt. Når temperaturen kryper under -°C, vil ikke skinnet absorbere lotion. Over tid vil du ”bake” skitt, støv, svette og annet inn i skinnet. Bruk spesialprodukter beregnet på semsket skinn. Hold deg for all del unna lærfett, det ødelegger skinnet, sier skomaker Truls Gundersen ved Skomaker Gundersen i Sandvika.


Ta en vanndråpe på skoen.

Semsket skinn og nubuck fjerner du flekker fra med en litt hardere spesialbørste. Hvor ofte avhenger selvfølgelig av bruken. Det finnes også en egen type sjampo for å rengjøre slikt skinn. Etter rengjøring sprayer du med impregningsspray for å beskytte mot fukt og skitt. Her har vi samlet tipsene du trenger for å ta vare på fjellstøvlene dine, slik at egenskapene i skoen bevares i mange år.


Vi forklarer prosessen steg for steg, gir deg råd og tips for hvordan du bør behandle støvlene dine før, under og etter turen. Behandler du skoene godt får du en finere opplevelse når du er på tur. Når du leser artikler om slik redder du skinn -interiøret, eller slik renser du skinn er det ofte snakk om skinnseter og interiør det allerede har gått for langt med. Hvis du derimot gjør det som en vane å gi skinnet noen minutter oppmerksomhet tre-fire ganger i året, slipper du disse gjenopprettings-jobbene.


Jørn Jensen Lærhandel AS har mer enn års erfaring med skinn og lær som råvare. Vi fører også knivmakerutstyr,Jörnkängan jaktstøvler,Cress skinnklær. Antikk- skinn (Narv-lær) Disse typene av skinn er laget for å kunne fremstille et møbel som ser gammelt ut fra start av. Denne ”antikk” effekten kan oppnås på flere forskjellige måter: en måte er å farge skinnets overflate med farget lakk i forskjellige nyanser og en annen måte er å påføre farget voks på skinnets overflate.


Ok men noen mener at man ikke skal behandle kunstskinn med slike midler da det ødelegger kunstskinnet siden det ikke er ekte skinn. Jeg er ikke proff så ikke vet jeg men kan vel prøve på en flikk under sete kanten. Det virker kanskje usannsynlig ambisiøst, men det er det som må til for å lykkes. Det er mange hindre man skal passere, men det er ingen grunn til at man ikke kan.


Skinna blir tatt ut av frysa når sesongen er over for enten å levere til auksjon eller garve dei selv.

Brukar å flå måren og legge skinna i fryseposer for å behandle dei sinare. Vi har derfor etter hvert stor erfaring med både skinn og stoff. Vårt hovedmål er å gi våre kunder varer i høyeste kvalitet - og som er laget med verdens beste råmaterialer. Et slitt skinnmøblement kan nærmest bli som nytt med et system som renser og gir ny overflate.


Vi forsøkte på en stol i lyst okseskinn der både armlener og sete. Ved store rifter, gammelt krakelert eller for tynnslitt skinn , lønner det seg heller å bytte ut skinnet med en ny del. Det samme gjelder alcantara som mange tror er skinn. Dette er kunststoff som ikke lar seg reparere og som også må byttes ut, opplyser Riebe. Skinn kommer i bare én naturlig finish, og med litt hjelp og riktig vannbaserte produkter kan du enkelt reparere skinn , gjenopprette skinn farge, og gjøre det mykt og smidig igjen.


Det første skrittet for å lykkes med å bevare, gjenopprette eller reparere slitt og ødelagt skinn , er å gå for kvalitet i de produkter du bruker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg