tirsdag 18. april 2017

Bilshampo biltema

Bilshampo biltema

Produkter av høy kvalitet tilpasset norske forhold. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Velg mellom flere ulike typer prisgunstige shampoer som gjør bilvasken til en lek, hver gang! Den ene typen er som navnet tilsier, en ren såpe.


Bilshampo biltema

Den andre typen er bildes svar på flasshampen, altså minst to funksjoner i ett. Her er det som oftest snakk om såpe og voks. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Biltemas byggavdeling har alt du trenger av byggevarer. Det er sjelden at man opplever WOW! Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


I tillegg skal populære Biltema Café rulles ut i flere eksisterende varehus. Vi ønsker å skape en rikere fritid for alle, ved å tilby blant annet byggevarer, verktøy og fritidsartikler av høy kvalitet til lave priser. Med voks som gir en ren, blank og vannavstøtende lakkflate. Minimal ettertørking. Det har ikke vært lett i denne testen.


Flere av såpene har veldig like egenskaper og det har i flere tilfeller vært god følelsen som har avgjort veien videre og resultat. Bilshampo også kalt bilsåpe , hva er best? Alt i alt er forskjellige merker av såper blitt testet opp i mot hverandre.


Bilshampo biltema

Sammenlign pris med oss! BILXTRA BILSHAMPO MED VOKS Avfetting, shampo og voks i et. Effektiv mot salt og smuss, legger igjen et beskyttende lag av voks på bilens overflate. Helt ærlig opplever jeg ikke at Biltema står noe videre tilbake fra disse. Mine påstander om Biltemaprodukter jeg kommer på i farten basert på alt for mange års bruk av kjemikalier til bilpleie: - Grovvasken til Biltema er genial til det meste.


Har brukt ganske mange liter av denne også innvendig til bil i mangel av noe bedre. Bilsåpe med original kvalitet. Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat. Her bør du fram med hanskene, for denne er tydelig merket som etsende. På den andre siden går den jobben hurtig gjort innen rimelig tid og med et godt og troverdig resultat.


Bilshampo biltema

Superkonsentrat bilshampo som gir ekstra dyp glans. Vi har derfor satt sammen denne suverene Testvinner Bilvask - Gullpakka! Meguiars´nyeste såpe i Ultimate-serien går under navnet WashWax. Denne er litt drøyere enn sin storebror NXT, så prisen per bøtte blir nesten lik.


Finn riktig del til din bilmodell - tast inn ditt bilnummer her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg